Mit csinál egy önmagát gázóraleolvasónak beállító
ember, ha valójában nem az?
Figyelt kérdés
Azt hiszem ma beengedtem egy ilyet a kertembe. Az elejen gondolkoztam, hogy elkérjem az igazolványát, de rendes embernek tűnt, és kínosnak éreztem volna, szóval nem tettem. Mondta is nekem, hogy először van itt, es meg tudnám-e mutatni, hogy hol van a gázóra. Én készségesen segítettem, leolvasta az órát és elment. Azóta nem hagy nyugodni a lelkiismeret, hogy lehet hogy egy csaló járt nálam, es erdekelne, hogy mit tud kezdeni az információval, ha esetleg tenyleg nem jo szándékkal látogatott hozzám?
manapság már telefonon be lehet diktálni az órát. nem kell ahhoz kimenni.
2018. júl. 23. 15:31
2/9 anonim válasza:
Felmérte a terepet.
2018. júl. 23. 15:40
3/9 anonim válasza:
Legrosszabb esetben lehet rabló, aki először terepszemlét végez. Járt így ismerősöm (ráadásul tolószékes). Először csak felmérték a terepet, másodjára megkötözték, kirabolták, otthagyták.
Persze nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha gyanakszol rá, és visszajön valamiért, még azelőtt igazoltasd, mielőtt beengeded.
2018. júl. 23. 15:40
4/9 anonim válasza:
A gázórát évente egyszer olvassák le, általában év végén.
2018. júl. 23. 15:42
5/9 anonim válasza:
Nálam is próbálkozott már csaló, csak más trükkel, látta, hogy nincs érték, nem is tért vissza.
Legyél tájékozott és határozott.
2018. júl. 23. 15:55
6/9 anonim válasza:
A Tigáznál voltam ügyfélszolgálatos. Ha nagyon bizonytalan vagy, telefonálj be a gázszolgáltatóhoz, add meg az ügyfélazonosítódat, és az ügyintéző hölgy/úr meg tudja mondani, hogy az ő emberük járt-e nálad, mert ha igen, rögzítik a rendszerbe hogy mit olvasott le.
Az hülyeség, hogy évente csak egyszer mennek ki leolvasni az órát...
2018. júl. 23. 16:13
7/9 anonim válasza:
Én azt nem értem,miért érezted kinosnak, hogy egy számodra vadidegen embert "igazoltass", mielőtt beengeded.
2018. júl. 23. 18:44
8/9 anonim válasza:
"...de rendes embernek tűnt..." Na igen, a legtöbb sikeres csaló ilyen. És ezzel mmeg csak azt sem mondom, hogy itt is erről van szó, de minek kockáztatni?
2018. júl. 23. 18:46
9/9 anonim válasza:
A Főgáz szakembereinek rendelkezni kell:
Arcképes igazolvánnyal, jól látható emblémával, előre egyetetett időpontban érkeznek.
A fentieket egy korábbi tájékoztató alapján jegyeztem meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!