Melani, Doroti, Lilien névről véleményetek?
Figyelt kérdés
Most ne azzal jöjjetel, hogy magyar vagy nem magyar. A Dorottya abszolút nem tetszik, de a Doroti annál inkább. Nem kell bele h betű, így anyakönyveztethető. A Melani azért tetszik jobban, mint a Melánia, mivel Melánia ismerősöm van sok, és erről ők jutnak eszembe. Viszont, úgy hogy Melani olyan szépen cseng és nemjut róla eszembe senki. A Lilien meg már kiskorom óta tetszik.2018. júl. 23. 12:59
11/16 anonim válasza:
Szerintem egy kisbabának vagy kislánynak olyan 12-14 éves korig nagyon édes és cukcsimukcsi, ha Doroti vagy Melani a neve, de utána szetencsétlen a falra fog mászni attól, hogy bárhová megy, mindenhol gyerekként fogják kezelni és nem fogják komolyan venni a cuki kisbabás neve miatt. Csak gondolj bele, hogy te mennyire tudnál komolyan venni mondjuk egy negyvenes "dr Tóth Melani" belgyógyász főorvosnőt vagy "Tóth Doroti" cégvezető asszonyt.
12/16 anonim válasza:
A rosszlányok.hu-n van egy csomó ezekbőúl.
13/16 anonim válasza:
Ma már tömegnevek, és nem a legjobb emebereknél...
14/16 anonim válasza:
Nekem ezek közül, egyedül a Lilien tetszik valamennyire.
15/16 anonim válasza:
Ezekből a legjobb a Tóth Lilien.
16/16 anonim válasza:
Nekem a Lilien nem tetszik, a Melanit Melániaként adnám; Melanit szerintem max itthon becenévnek, mert nagyon külföldies; a Doroti meg nagyon szép; de tényleg picit kislányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!