Melani, Doroti, Lilien névről véleményetek?
Melani: retardált. Ennyi erővel nevezd el fogkövecskének, vagy Lateral Dorsikának
Doroti: ok, de felnőtként borzalmas. Kb 0 tekintélye lesz
Lilien: tessék, Vivien?
Szia
Szerintem a Melani és a Doroti nagyon aranyos név de viszont egy felnőtt nőnek Úgymond elég " kislányos " az i betű miatt.
De a Lilien szerintem gyönyörű név .
Esetleg megtudhatnánk a vezetéknevet?
Mivel őszinte véleményekre vagy kíváncsi, ezért kénytelen leszek bevallani, hogy szerintem mindhárom név dobogóra tud állni legszörnyűbb nevek tekintetében.
Mivel a "választék" hatalmas, biztos vagyok benne, hogy tudnál olyan nevet találni, ami elnyeri a tetszésed. Arról nem is beszélve, hogy azért mégiscsak oda kellene figyelni arra is, hogy ne a gyereket hozzuk ezzel kellemetlen helyzetbe a későbbiek során.
Elég idegen hangzásúak, és mivel széles körben ismertek az eredeti formáik, így eléggé furán néz ki magyarosan leírva.
Nekem mondjuk a Dorotea tetszik egy kicsit, talán az jobb valamivel a Dorotinál. De adható még a Dorotina is, az is jobban passzol a nyelvbe.
Melaniban az is zavar hogy azt hivatalosan A-val kell ejteni és az elég parasztosan hangzik. Esetleg Melina?
Lilien már elég elterjedt, szerintem ez a legjobb a 3 közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!