Ha megváltoztatom a gondolkodásomat megváltozik az életem?
Figyelt kérdés
Nyilván ez nem ilyen egyszerü.
De minden fejben döl el!
Akarni kell és tenni érte.Sok dolgot fell kell áldozni.
Mit gondoltok? Csak igy lehet a változást meghozni. Elöbb belül kell a dolgokat helyre rakni?!
Köszönöm!
2018. júl. 22. 22:47
11/12 anonim válasza:
Tudok örülni a váratlan esőnek, a napsütésnek, a reggelnek, a lefőtt kávé illatának, annak, ha szabad a "kedvenc" kalickám a munkahelyi vécében, ha olvasok valami jót... Nem mondanám magam boldogtalannak, vagy telhetetlennek. Persze, mikor el volt törve a lábam, és aztán meggyógyult és újra mehettem edzeni, az nagyon jó volt, de azért legyünk már tisztában azzal, hogy az hogy van két lábad, az a normális, átlagos szituáció. Nem én vagyok a bunkó, aki erre felhívja a figyelmet, hanem az a bunkó, aki azt, aki egy SZÁMÁRA nagy súllyal bíró dolgon megy keresztül (meghal a hörcsöge, összeveszik egy jóbaráttal, nem veszik fel egyetemre, vagy mit tudom én), azzal "vigasztalja", hogy "ne siránkozz, örülj, hogy egészséges vagy, és megvan kezed-lábad". Na EZ a tömény bunkóság, vagy inkább érzéketlenség.
12/12 anonim válasza:
Semmi értelme ennek a hurráoptimizmusnak ,mert csak folyamatosan pofonokat kapsz miatta. Fel kell készülni mindig a legrosszabbra. Vagy mindenki legyen boldog hogy él,mert sok milliárd ember meg már meghalt és nekik mennyire rossz már hozzád képest . Vagy pont sokkal jobb..nézőpont kérdése.
Az életedet rajtad kivülálló dolgok alakítják kb 80%-ban.Amit te hozzátehetsz az 20% . Hiába kaparsz ,ha holnap elüt a kocsi, a szembejövő elalvó kamionos letarol, belédcsap a villám ,lekéselnek az utcán ,infarktusod lesz, meg elvisz a rák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!