Hogyan legyek egyszerű ember? Hogyan állítsam át a gondolkodásomat egyszerűre?
Az a baj hogy az egész életet túlbonyolítom, mindent túlgondolok, pepecselek, álmodozok, döntésképtelen vagyok, nem jutok egyről kettőre. Jönnek az ötletek, az elképzelések de nem valósítom meg őket. Képtelen vagyok a JELENBEN élni, képtelen vagyok csak arra összpontosítani az energiáimat ami ott van előttem, mintha egy képzelt világban élnék. Képes vagyok félóráig csak ülni és bámulni magam elé és gondolkozni, sőt, ez tölt fel, ez dob fel ha átgondolhatok mindent, rendbe tehetem a dolgokat magamban, ez ad erőt. Olyan vagyok mintha mániás depresszióban szenvednék, teljesen kiszámíthatatlan a hangulatom, mintha valami külső erő irányítaná. A viselkedésem és a személyiségem teljesen szélsőséges, behatárolhatatlan. Hogy milyen embernek tűnők, attól függ az adott személy milyen állapotomban kap el. Vannak emberek akikre rámondjuk...hogy igen, ő egy ilyen ember. De rám nem lehet. Rám nincsenek szavas jelzők, ezt igazából mindenki elmondhatná magáról, de én több szempontból vizsgálom magamat és sokszor mondták már hogy jó az önkritikám. Ki tudom mondani, tökéletesen meg tudom fogalmazni milyen vagyok, mik a hibáim, belsőleg, és külsőleg szintén. Jobban mint akik kívülről látnak. És kezdek eltérni a tárgytól pont ez a legnagyobb hibám.
Meg szeretnék változni. Szeretnék lényegre törő lenni, egyszerű, letisztult gondolkodásmódot, átlagos normális életet. Nem azt mondom hogy így akarok élni, csak ki akarom próbálni, ki akarom próbálni milyen a normális élet. Milyen egy nap, amikor nincsenek paranoiás gondolataim, magyarázatok önmagam felé, reménytelen álmok melyekben elmélyülök, amikor minden olyan egyszerű és hétköznapi. És semmi sem több annál, ami, semmibe se látom bele a saját hülyeségeimet.
Szeretnék változtatni az életemen és tudom hogy a személyiségem az, ami megakadályoz ebben. Tudom hogy nem lehetek extrovertált, csak egy kicsit szeretnék extrovertáltABB lenni. Nem az, hogy bennem nincs meg ez a leszarokmindent stílus, mert igen, ez elég jellemző rám, de inkább olyan dolgokkal kapcsolatban és olyan értelemben ami nem igazán visz előre. Hogyan változzak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!