Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem tudtam egy bulizós...

Miért nem tudtam egy bulizós csajnak születni aki élvezi az életet? (nagyon hosszú kifejtés) 17/l

Figyelt kérdés

Kicsit félrevezető a cím, ugyanis nem akarok az lenni. Én manapság UFO-nak számítok. A többi lánnyal ellentétben én nem szeretek bulizni járni, nem iszom literszámra az alkoholt, nem váltogatom a fiúkat és nem vagyok kint az éjszaka embere. Írni, rajzolni, olvasni, sorozatokat-filmeket nézni, zenét hallgatni szeretek, s ezeken kívül még néhány dolgot. Amikor romantikus könyveket olvasok amikben a főszereplő elmegy egy szórakozóhelyre, azokat szeretem, csakhogy élőben futva menekülnék egy olyan helyről. Sosem voltam szerelmes, sosem volt barátom, szűz is vagyok. Ha lenne párkapcsolatom, komolyan venném, nem úgy ahogy sokan teszik, hogy 13-14 évesen heti szinten váltogatják. Konkrétan az előbb említett 13-14 évesek cikiztek ki neten keresztül, hogy milyen égő, hogy szűz vagyok és még sosem volt párom, avagy rondán mondva pasim!

Szeretem, hogy nagy a szókincsem, ahogy azt is, hogy szeretném bővíteni, és az érzést amikor egy új szót tanulok meg vagy tudom meg szimplán a jelentését. A jelenlegi a harmadik iskolám, ami végleges, mivel az előző kettőben én voltam az űrlény, lényegében amiatt amilyen vagyok.

Nem akarok lyukas fejű liba lenni. Szeretek gondolkodni. Viszont jó lenne ha én is el tudnám magamat engedni mint azt a kortársaim teszik. Oké, én ilyen vagyok, el kell fogadnom, de mindig egyszerre tűnök el csendben és tűnök ki.

Az pedig a másik, hogy ugye írtam, szűz vagyok. Na most, a hormonok dolgoznak, ezért viszonylag gyakran annyira akarnék egy erkölcstelen kis csitri lenni aki kiéli a vágyait! Na de, nekem van egy elképzelésem, miszerint az első alkalmam majd a párommal, szerelmemmel lesz. Aztán az is ott van, hogyha megbánnám utána, márpedig megbánnám, akkor nem lenne jó mentség az, hogy tini vagyok és vannak hormonjaim.

Félek, később azt fogom gondolni, mennyi mindent hagytam elmenni magam mellett, pedig közben egyik sem érdekelt, csupán az átlagos tini lányok ezeket szeretik, ezeket csinálják, legalábbis az én környezetemben biztos.

Tényleg gáz vagyok és rosszul gondolom a dolgokat, és a többieknek van igazuk? :/

2018. júl. 22. 02:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

A bulisok extrovertáltak.

Te introvertált vagy.

Annyit jelent, hogy ki honnan szerzi az energiáit.

Nem jobb, vagy rosszabb. Nem maradsz ki semmiből, ha nem csinálsz olyat, ami elszívja az energiáidat. 😃

Azt tedd, amit élvezettel tennél! 🙂

Amúgy néztél már utána személyiségtípusos tesztnek?

2018. júl. 22. 12:34
 12/15 anonim ***** válasza:
En is hasonló dolgokon agyaltam 17 evesen. Próbáltam változtatni rajta, de nem jött össze. Nem éreztem önmagam. Azon hogy te ilyen vagy nem fogsz tudni változtatni, mert ez alaptermeszet. A legtöbb ember extrovertált, te introvertált vagy. No de ezzel nincsen semmi baj! Nem egy hozzád hasonló lány létezik, és így is lehet élvezni az életet. Te elvagy a kis világodban. És ez a lényeg. Csak tartsd nyitva a szemed az ismerkedni kívánó pasik között, ha szimpatikus akkor ismerd meg, és majd rádtalál a szerelem. Ha találsz olyan párt aki szintén elvan a kis maga világában és hasonló a természete mint neked, akkor egyáltalán nem fogod bánni hogy te nem vagy bulizós, sőt, akkor leszel igazán boldog. Ha már úgy érzed, hogy dolgoznak a hormonok, és jó lenne egy pasi, akkor kezdj el ismerkedni, beszélgetni. Az hogy még nem voltál szerelmes, nem jelenti azt, hogy nem leszel egy hónap múlva az. Én azt tapasztaltam, hogy az én párkapcsolati világomban sok a meglepi, mármint olyan ami akkor és úgy jön amire nem is számítottam volna, lehet hogy veled is így lesz majd
2018. júl. 22. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Csak a címet olvastam el, és az a válaszom, hogy egyáltalán ne akarjál bulizós csaj lenni, lehet, hogy ők most élvezik az életet, de jutnak semmire sem, aki meg tanul, abból lesz valami, azt értékelik, a férje is, a családja is, ő maga is többet lát meg a világból, mint ezek a bulizós senkik.
2018. júl. 23. 11:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok 19/f
2018. júl. 23. 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Most pont el kellett volna olvasni a leírást is... 😃
2018. júl. 23. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!