Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A férfiak nem ismerik a goth...

A férfiak nem ismerik a goth stílust?

Figyelt kérdés

Ha valaki másabbúl öltözik egyből ku.rvának nézik.

Én szeretem a gothikus ruhátak,hordom is őket.a szolidabb fajtát persze,de azért látszik hogy goth.

És nem értem,hogy az utcán,minden férfi egyből jön,és utalgat,meg le ku.rváz. A nők érdekes,ha meglátnak egyből tudják hogy ez egy stílus. Csomóan oda is jönnek hozzám és megdicsérik hogy milyen jópofa

(pl egyik kedven ruhám: fekete egyberuha, térdig érő szoknya,az alján fehér pókháló minta ,hosszu ujja van, aminek a vége fodros. Ahogy van egy fekete nyakláncom és egy fekete bakancsom amin van egy denevér szárny.

Sminket keveset teszek fel.max fekete szemceruza és egy bordó rúzs.nem az a rikító)

A lényeg,hogy a nők egyből látják hogy goth stílus,a férfiak meg nem..egyből jönnek és utalgatnak ,aztán mondom hogy ez egy stílus irányzat,nem kell egyből a hülyeségre gondolni.

És mintha direkt nem akarnák megérteni.

Tényleg ennyire nem le vannak maradva, és nem láttak még ilyen öltözetet,vagy pedig tudják,csak próbálkoznak hátha lesz valami?

2018. júl. 19. 12:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Csak nem értem miért kell mindenből a sexet kihozni..azt lesz.rnám ha jaj a kis különcnek,vagy nézd már az emos b.rmot,vagy pff a kö.csö.csög goth..ezek nem érdekelnek vagy ha lerondáznak stb,de az már zavar ha csak auért jönnek,mert ba.szni akarnak...ugy rühellem ezt...mert tudom hogy képes lenne pénzt kiadni ha igent mondanék, és azt hiszik mert máshogy nézek ki majd biztos igent is mondok..pedig ro.hadtúl nem fogok..de ami a legdühítőbb,hogy utánna meg ezeknek sír rí a pofájúk hogy csak ku.rvák vannak,meg nincs barátnője..ezek sírnak a legjobban...hogy ők rendesek dehát a nők.. Meg ezekmo dják hogy a lányoknak könnyü...nagyon..először is ha túl szép vagy azért vagy ku.rva ,ha csúnya vagy akkor ronda ku.rva vagy, ha szolid vagy akkor ,fa pi.csa,.mindenre van valami..aztán ezek közű válogassuk ki ki normállis pasi ki nem az..mi se vagyunk gondolat olvasók! És ilyen sok pasi jön ide ulyen hülye dumával jo hogy utánna meg félek ha akár csak rámnéz egy...
2018. júl. 19. 17:49
 22/23 anonim ***** válasza:

Idiótákkal vagy körűlvéve :D Ha igazi k u r v á t akarnak látni, csak nézzenek az anyjukra :3

Most komolyan! Ez kihívó, viszont a haspólóban, forrónadrágban meg adidas szupers z a r b a n flangáló lányok azok nem vagy mi?...

2018. júl. 24. 23:25
 23/23 Metionin ***** válasza:
Úgy látszik hogy megtalálnak az idióták. Vagy szer helyeken járkálsz. Én is hasonlóan mászkálok mint amit írtál, meg mint amit linkeltél, plusz a hajam is színes meg csontvázas harisnya meg anyám tyúkja de kvázást még soha életemben nem kaptam a kinézetem miatt. Volt beszólás hogy "halálmadár, rokkergyász, sátános" és társai, leginkább egy bizonyos etnikumtól és az utcán lébecoló közmunkások fütyülnek utánam rendszeresen de ezek kb. mindenkivel ezt csinálják, akin látszik hogy XX kromoszómákkal rendelkezik. Az ilyen kis beszólogatós csipszarok amiket többen említettek előttem, meg kifejezetten kitérnek előlem pedig egy 45 kilós lány vagyok. Viszont meglehetősen áthatóan tudok nézni ha szükséges :) Ha már ilyen is történt veled hogy megpróbáltak berángatni autóba, ajánlom hogy hordj magadnál paprikasprayt, a k.vázóknál meg amint látod hogy milyen szándékkal közeledik, húzódj emberek közelébe és határozottan mondd meg hogy takarodjon, mit képzel magáról. Nálam csak a fűző vált ki ilyen reakciókat ha pl. állok a busznál vagy a pirosban, pedig sosem magában viselem hanem van alatta felső. Szóval olyankor van hogy odapofátlankodik valami barom nyálcsorgatva de már a nyitó mondatnál (hellósziaédes/drága/bébi/cukimókus stb.) küldöm az anyjába és el is takarodnak. Ezek általában ilyen középkorú, láthatóan alkoholista fickók. Határozottnak kell lenni és kerülni őket amennyire a helyzet engedi.
2018. aug. 26. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!