A férfiak nem ismerik a goth stílust?
Ha valaki másabbúl öltözik egyből ku.rvának nézik.
Én szeretem a gothikus ruhátak,hordom is őket.a szolidabb fajtát persze,de azért látszik hogy goth.
És nem értem,hogy az utcán,minden férfi egyből jön,és utalgat,meg le ku.rváz. A nők érdekes,ha meglátnak egyből tudják hogy ez egy stílus. Csomóan oda is jönnek hozzám és megdicsérik hogy milyen jópofa
(pl egyik kedven ruhám: fekete egyberuha, térdig érő szoknya,az alján fehér pókháló minta ,hosszu ujja van, aminek a vége fodros. Ahogy van egy fekete nyakláncom és egy fekete bakancsom amin van egy denevér szárny.
Sminket keveset teszek fel.max fekete szemceruza és egy bordó rúzs.nem az a rikító)
A lényeg,hogy a nők egyből látják hogy goth stílus,a férfiak meg nem..egyből jönnek és utalgatnak ,aztán mondom hogy ez egy stílus irányzat,nem kell egyből a hülyeségre gondolni.
És mintha direkt nem akarnák megérteni.
Tényleg ennyire nem le vannak maradva, és nem láttak még ilyen öltözetet,vagy pedig tudják,csak próbálkoznak hátha lesz valami?
Idiótákkal vagy körűlvéve :D Ha igazi k u r v á t akarnak látni, csak nézzenek az anyjukra :3
Most komolyan! Ez kihívó, viszont a haspólóban, forrónadrágban meg adidas szupers z a r b a n flangáló lányok azok nem vagy mi?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!