Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Mitől lesz...

Fiúk, férfiak! Mitől lesz valaki (öltözéke) kihívó?

Figyelt kérdés
Mit kell ahhoz viselnie egy lánynak, hogy mindenképp odakapjátok a fejeteket (persze, lehet ez negatív értelemeben is) ?
2018. jún. 29. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

hát, én csak annyit tudok, hogy ha egy lány kipakolja a melleit vagy forrónadrágot visel. Én őszintén, az ilyeneket nem kedvelem, mert úgy érzem, túl sokat mutatnak magukról. De attól is falra mászok, ha egy nagyon széles nyakú (kivágott) felsőt visel. Tudod, az a vállmutogatós. De az is zavar, ha nyáron azt a csipkés melltartóra emlékeztető felsőt viseli. Nem tudom, ennek mi a neve, de múltkor láttam ilyet egy csajon a buszon. Az az érzésem volt, hogy elfelejtett pólót felvenni

Hetero pasi vagyok, kedvelem a lányokat, de a fent leírt öltözködés nagyon zavar engem. Sőt, azt se szeretem, ha meztelen felsőtestű pasik mászkálnak a városban. Nem a strandon vagyunk...

2018. jún. 29. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Maga az öltözet nem elég. Attól még, hogy kuvrásan öltözködsz, senki sem fog megbámulni. Max azért, hogy: "nézd mekkora ribi". Viszont ha jól nézel ki, akkor, már van miből építkezni. Ebben az esetben ki kell raknod amid van (már ha a figyelemfelkeltés a célod), illetve olyan ruhákat kell felvenned, amiben látszik, hogy jó tested van. Amúgy alapból mindenkit megnézünk, (magamból kiindulva legalábbis) de csak annak szentelünk több figyelmet, aminek érdemes. Örülök, ha segíthettem.
2018. jún. 29. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Klumpa, mezítláb, fehér nadrág nálam tuti nyerő.
2018. jún. 29. 21:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Klumpa? :D
2018. jún. 29. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért: egy fehér klumpa csinos, de ha nincs, akkor egy normális papucs, vagy körömcipő is jó:).
2018. jún. 29. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a kihívó öltözködés amikor olyan szexi vagy szexibb, mintha simán meztelen lenne. (Szóval valamennyire relatív is, ugyan az a ruha, nem biztos hogy kihívó két különböző emberen.)
2018. jún. 29. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Nem kell ahhoz viselned semmit, kezeidet csókolom.
2018. jún. 30. 00:57
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

Minél szűkebb ruha, minél rövidebb szoknya, minél mélyebb dekoltázs. De egy jó nő krumplis-zsákban is szexi, egy csúnya meg semmiben. De legyen egy példa is:

[link]

2018. jún. 30. 05:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyak, csukló (de nem a csikló) legyen szabadon.

Combok, dekoltázs, has pedig... szintén lehet szabadon, ami már igénytelen tud lenni. Ezeknél elég sejtetni is a dolgokat, már lehet kihívó, és akár még ízléses is..

2018. jún. 30. 19:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Ogazából mindegy a ruha. Ha nem vagy kihívó akkor is odakapják a fejük.

Én pasi vagyok,csak meleg és nagyon sajnállom a lányokat,mert pl itt is sokan írták a haskilógot..na azért nyáron képzelem milyen rosz lehet nekik fölleg a nagy melegbe,és a férfi társaim fel se fogják,hogy a haskilogó mennyire hasznos olyankor.:(

Azt vettem észre,ha egy lány szellősen öltözik,egyből kihívó lesz sokak szerint

.

Én sose gondolok semmit azokról akik rövid ruhát húznak. Max szerintem az kihívó,ha olyat vesz fel ,ami árlátszó. Annak semmi olyan funkciója sincs,hogy esetleg meleg van vagy valami,csak átlátszik de nagyon.

2018. jún. 30. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!