A férfiak nem ismerik a goth stílust?
Ha valaki másabbúl öltözik egyből ku.rvának nézik.
Én szeretem a gothikus ruhátak,hordom is őket.a szolidabb fajtát persze,de azért látszik hogy goth.
És nem értem,hogy az utcán,minden férfi egyből jön,és utalgat,meg le ku.rváz. A nők érdekes,ha meglátnak egyből tudják hogy ez egy stílus. Csomóan oda is jönnek hozzám és megdicsérik hogy milyen jópofa
(pl egyik kedven ruhám: fekete egyberuha, térdig érő szoknya,az alján fehér pókháló minta ,hosszu ujja van, aminek a vége fodros. Ahogy van egy fekete nyakláncom és egy fekete bakancsom amin van egy denevér szárny.
Sminket keveset teszek fel.max fekete szemceruza és egy bordó rúzs.nem az a rikító)
A lényeg,hogy a nők egyből látják hogy goth stílus,a férfiak meg nem..egyből jönnek és utalgatnak ,aztán mondom hogy ez egy stílus irányzat,nem kell egyből a hülyeségre gondolni.
És mintha direkt nem akarnák megérteni.
Tényleg ennyire nem le vannak maradva, és nem láttak még ilyen öltözetet,vagy pedig tudják,csak próbálkoznak hátha lesz valami?
Hát ez az..miért kéne boknak vegyem? De persze ha lány létemre azt mondnanám egy fiunak higy de izgató a segged,akkor persze egyből irná ki hogy fuuj.. Hány éves ez? De ők ugyanezt csinálják,de mi vegyük bóknak.
Ha meg bedugom a fülest,akkor meg volt aki elkedzett bökdösni,amire nem reagáltam,erre elkezdett berángatni az autójába. Csak segített nekem pár nő aki ott ált,és még a férfinak állt feljebb hogy miért nem du.ghat meg.
Mint férfi kikérem magamnak én elég sok öltözködési stílust ismerek és egyik viselőjét se tartom kevesebbre a másiknál, ami azt illeti én személy szerint sajnálom hogy sok ember így áll a ritkább stílusokhoz, manapság már szinte csak az általános, rlb@nco$, rocker, vagy hipszter ruhák az okék az utcán bár még ezeknél is gyakori hogy kapják a kérdő vagy megvető tekinteteket.
Szerintem jó volna ha mindenki úgy öltözne ami a legjobban tetszik neki, nekem pl tetszik az emó stílus (és amúgy 22 vagyok) és az elegáns is és szívesen keverném a kettőt, de tudom hogy nem lehet mert egyből kapnám a "nézd má nyomi emós"dumákat múltkor is egy nyomorult szürke sportzakó volt rajtam és már egyből hallom hogy "nézdmá azt a tagot keresztapának hiszi magát"... nevetséges... Én nagyon szeretném ha mindenki úgy öltözne ahogy azt jónak érzi, de nem, ha egy kicsit is eltérő az öltözködésed az standardtől akkor már hallod a távolból "há némmá mit különcködik ez, azt hiszi menő, -heh, ja, nyomi". És amúgy a goth stílus is tetszik.
JBL Elite 750 NC. Poton 90k-ért megoldja minden gondod!
[Van belőle kinda fekete. :P]
Azt sem fogod hallani ha elcsap az autó nemhogy a random prolik szövegét. [Nem, amúgy biztonságos, átállítod a mikrofont aminek a segítségével szűri a zajt és konkrétan 100 méterről hallod ha valaki mögötted lép egyet. :D]
12.: Menj egyetemre. :D Ott mindenki ebben tolja. :D Már nem emo hanem zakó ha kell ha nem. De kb mindenhez.
Vagy mondok jobbat, KRE keleti nyelvek és kultúrák Japán szakirány BA-n volt egy csaj aki kb úgy öltözött mintha non-stop vmi cosplay show-n lenne. A kutyát nem zavarta [sőt :D], vagy egy csávó akinek Miku volt a táskáján, a világon senkit nem zavart.
A proletariátust meg le kell szrni jó magasról, ennyi boldogság nekik is jár.. megmondják az okosat az utcán meg a VV-előtt..
Helyesbítenék. Ezek nem a goth stílust, hanem az alp emberi illemet nem ismerik.
Nekem pl vannak elég hippis ruháim, meg is kérdezték egyszer, hogy milyen füvet szívok. Haha, haláli poén volt...
Nem sok embert érdekelnek az öltözködési stílusok, mindent ami nem megszokott azt leoltják.
Nekem fiúként is szóltak már be lányok/asszonyok/fiúk/férfiak is, volt hogy meg akartak verni mikor nagyon kitűntem a tömegből, ez van, ilyen ez az ország. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!