Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire támogatjátok azt,...

Mennyire támogatjátok azt, hogy a gyerekem neve Balázs Balázs legyen?

Figyelt kérdés
A vezetéknevem Balázs, és ha fiam születik, a Balázs nevet adom neki, sőt, harmadik neve is lehet, ami szintén Balázs. Mit gondoltok erről? Nagyon megszívatnám szegényt? Ti élnétek ilyen névvel?

2018. júl. 18. 14:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Adj neki BALÁZS KORNÉL BALÁZS - t

el tudja dönteni, am meg az is szóljon bele aki szüli..nem addig a'

2018. júl. 18. 17:45
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Ne tedd ki csúfolódásnak! Akkor inkább legyen Balázs (ide bármilyen fiú név kivéve a Balázs) Balázs. Így neki is jobb meg neked is. Ez csak egy ötlet.
2018. júl. 18. 18:13
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Megint jössz ezzel a hülyeségeddel?

Akárhányszor kiírod, mindig ugyanazokat a válaszokat fogod kapni.

De, hogy válaszoljak is: nem, nem adnám. Ezzel hihetetlenül kicsesznél vele. Nem élnék ilyen névvel, és ha a szüleim így neveztek volna el, 1, 18 éves koromban azonnal megváltoztatom. 2, haragudnék rájuk, és a fontosabb dolgaimba nem lenne beleszólásuk, 3. megpróbálnám legalább az ismerősi körömmel máshogy hívatni magam.

Aki ilyet tesz a gyerekével, az rossz szülő. Pont.

2018. júl. 18. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy Balázs Balázs nevű szobrászt. :) Himesháza nagyon büszke rá.
2018. júl. 21. 15:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Viccen kívül van ilyen nevű ismerősöm, ő sosem panaszkodott rá de mindenki más nevetett rajta. :D
2018. okt. 22. 22:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Én két ilyet ismerek.Nem tudom, nekik rossz volt-e gyerekkorukban, de én biztos nem adnék így nevet!Főleg meg háromszor, teljesen értelmetlen.

Akiket ismerek:László László, Ambrus Ambrus

Annyi jó név van, mások alig győzik kiválasztani, mit adjanak közüle,miért nem próbálsz keresni valamit.

2018. nov. 14. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!