Lányok, ti szoktatok gusztustalankodni?
Szobában tamponcsere nálam is játszik, de kezet azért mindenképp mosok előtte meg utána is. Hangosan fingani egyedül, meg max csak a férjem jelenlétében, akit állítása szerint egyáltalán nem zavar, ahogy Shrekből Fiona mondja: jobb kint mint bent :)
Orrtúrás egyedül, de csak akkor, ha nagyon zavar a tartalma, és nem tudom zsepivel se kiszedni. Hangos disznóböfögés baráti társaságban is elmegy, de csak ha eleget ittam, és már nem érdekel semmi :D
A családtagjaim szerint álmomban akkorákat fingok, hogy egy víziló is megirigyelne.
Szoktam orrot túrni, ha beleszárad a fika az orromba.
Télen, ha nincs barátom, hónapokig nem szőrtelenítek.
Na, itt egy újabb gyomorforgató válasz! :D
Mostanában a fülzsírt a benyálazott ujjammal tisztogatom ki. És minden egyes túrás előtt ismét benyálazom az ujjam, ezáltal egyben le is tisztítom. Lenyalom róla a fülzsírt. :D
Erre amúgy a kényszer vitt rá, mert a víztől folyton bedugult a fülem, mikor még a szappanos ujjaimat forgattam meg ott, plusz zuhannyal öblítettem, akkor folyton eldugult az egyik, és fájt is, mert eléggé eldugult. Mindig kellett két-három nap is, míg rendbejött.
Szóval most már marad a nyalás.
Igen, szoktak sz@rni a lányok is.
De lehet tévedek...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!