Lányok, ti szoktatok gusztustalankodni?
Fingani, büfögni csak közeli emberek előtt
Hányni, szarni szükség esetén bárki előtt.
Pattanást nyomkodni, csak egyedül.
Az allergiám miatt úgy krákogok mint egy azbesztgyári szakadt melós.
Meg irdatlan nagyokat és büdöseket fingok.
Pluszban ha rászárad a takony az orrpiercingemre belül akkor kiturmákolom a fikát az orromból.
Kb ennyi.
Ja meg ocsmányúl kajálok és napi szinten kb 3-szor 4-szer elvonulok szarni.
Szóval ja...eléggé ocsmány tudok lenni :D
A tampont én is a szobában cserélem ki, nem értem, ez miért gusztustalan. Két fiúval lakok társbérletben, a budit nem lehet zárni, ha szarás közben nyitnak rám (megtörtént már), az hagyján, de azért a véres tamponom csak nem lóbálnám az orruk előtt. És előfordul, hogy az ember, ha nagyon hívja a szükség, megfeledkezik a kopogásról. Mondjuk én utána kimegyek kezet mosni.
Amúgy a lányok se édes kis angyalok, ugyanolyan biológiai lények vagyunk, mint a fiúk. Lecsó után olyan fingot produkálok, hogy a virág kirohadna tőle. Plusz a "leghangosabb panelban kádbafingás" díja is az enyém a lépcsőházban, de mindig a két srác lakótársamra fogom :D
Én nem tartom ezt "gusztustalankodásnak", de a környezetem igen: nagyon szeretek anyagcserével kapcsolatos dolgokról beszélni. Azt is szeretem, amikor a kádban fürdök, belefingok egy jóízűt, és felszáll a buborék, amiben keveredik a tusfürdő és az erjedt fing illata. A legjobb barátnőmmel mindig kibeszéljük az ilyeneket, meg bejelentjük egymásnak messengeren, hogy milyen szartunk.
Az egész életem Gusztustalan :D
;) 😎💔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!