Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek meg lehet érezni,...

Szerintetek meg lehet érezni, hogy ha néz minket valaki?

Figyelt kérdés
Úgy értem, úgy, hogy mi nem figyelünk oda, de érezzük magunkon a másik tekintetét. Ez mennyire valódi, vagy mennyire csak "beképzeljük/túlgondoljuk" ? ( Nem feltétlenül olyan miatt, hogy tetszünk neki, csak úgy akármilyen okból. )

2018. júl. 17. 19:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is-is.

Én néha csak beképzelem (főleg, ha este van), de valamikor tényleg néznek, de aztán ugye észreveszik, hogy én észrevettem, és elkapják a tekintetüket.

2018. júl. 17. 19:11
 2/12 anonim ***** válasza:
47%

Semennyire. Fizikai képtelenség.

Viszont a szemed sarkából és/vagy egy rövid körülnézés-pillantás alatt is észreveheti az agyad ösztönösen, hogy valaki néz, már az előtt, hogy a tudatosan felfogtad volna és rápillantottál volna úgy fókuszáltan-odanézve.

2018. júl. 17. 19:16
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Igen.
2018. júl. 17. 19:16
 4/12 anonim ***** válasza:
46%
ui.: ha akkor lennél boldog, ha többet nemet írnának, akkor a tudomány rovatba teszed, ha meg akkor, hogyha többek igent mondanának, akkor meg az ezoterikába....
2018. júl. 17. 19:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem a saját véleményem megerősítését várom a válaszoktól, csak pusztán érdekel, mások hogy gondolkodnak erről. Meg sem fordult a fejemben a tudomány témakör, de végül is nem rossz ötlet az sem...

Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat :)

2018. júl. 17. 19:21
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Akármilyen hihetetlen, de szerintem meg lehet érezni, és ezt saját tapasztalatból mondom. Most nyáron például napközben le van húzva a redőny, de nem teljesen, hanem a csíkokon még ki lehet egy picit látni. Egyszer az történt, hogy álltam az ablak előtt, a függöny el volt húzva, és még a redőny is le volt húzva, úgy hogy a réseken még ki lehetett látni. Kinézek, és azt látom, hogy megy valaki a ház velőtt, és pont a szemem irányába fordítja a fejét. A másik ilyen akkor történt, amikor szintén kinéztem az ablakon a kert felé. Megpillantottan a másik oldalon a szomszédot. Ő háttal volt nekem, egyszer csak megfordult, és felém nézett, mintha valahonnan megérezte volna, hogy nézem.
2018. júl. 17. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, létezik ilyen. Nyilván ehhez szükséges az, hogy valahogy a látómeződbe érjen, legalább perifériásan.

Lehet, hogy a tudatos részed nem erre figyel, de a tudatalattid ezt is észreveszi, és érzésekkel jelez a tudatos részednek a dologról.

2018. júl. 17. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet megérezni, csak ha látod.

Az egy dolog, hogy sokan hisznek ezekben a marhaságokban, de hogy pofátlanul lepontozzák azt, akik nem.. felháborító.

2018. júl. 17. 22:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Egyébként itt szeretném leszögezni, hogy én senkit nem pontoztam le. Egyáltalán nem az volt a célom a kérdéssel, hogy aki valahogy gondolja, azt majd jól lehúzom. Tényleg csak érdekeltek egyéni érvek, akár tudományos, akár mondjuk a másik oldal szemszögéből.
2018. júl. 17. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem rólad van szó, hanem a vitatkozó felekről. Tiszteletben kell tartani, ha a másik ember nem úgy gondolkodik, ahogy mi. Ennyi.
2018. júl. 17. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!