Gál Zoé kérdése:
Ti is gyakran szoktátok azt érezni, hogy hülyének néznek titeket?
Figyelt kérdés
Én folyamatosan ezt érzem.2018. febr. 14. 23:28
2/10 anonim válasza:
Igen, ha az iskolában vagyok, akkor szinte mindig.
3/10 anonim válasza:
A te esetedben nem csodálom, kérdező. Hol 13 éves lány vagy, hol pszichiáter.:D
4/10 anonim válasza:
Én olyankor rájátszok, had legyen jó napjuk. Én tudom magamról, hogy nem vagyok az, ez elég nekem.
5/10 anonim válasza:
13 éves lány? :D Múltkor válaszolt valami kérdésre és odaírta, hogy 23 éves xd
6/10 anonim válasza:
Én ritkán érzem ezt, de olyankor nagyon pipa vagyok érte. Kövér középkorú nő vagyok, csendes, aki igyekszik mindenki felé tisztelettel lenni (igaz, többnyire megtartva a 3 lépés távolságot. Kedves vagyok, de nem túl közlékeny idegenekkel.) Ezekből a tulajdonságokból kiindulva néhány nagyon okos azt gondolja, lekezelő is lehet velem. Na én ilyenkor leszek nagyon határozott, de soha nem bunkó! (nem vesszük át a stílust) Aztán néhány mondattal-még mindig a tárgynál maradva, ami szó volt köztünk, a metakommunikációs eszközöket bevetve éreztetem, hogy nem beszélhetsz így velem. Ne félj, úgy visszavesz az arcából. Aztán egy ronda szót ki nem ejtettél.
7/10 anonim válasza:
Nem érzem ezt.. ;)
Mindenki a maga világának kovácsa..
8/10 anonim válasza:
Inkább, hogy nem vesznek emberszámba, nem számítok, mint ember. De ez elég ritka
9/10 anonim válasza:
Munkahelyen előfordul, de nekem megvan a stratégiám az ilyen esetekre.
10/10 anonim válasza:
Igen, mindenhol előfordul, főleg ügyintézéskor az okmányirodában, tanulmányi osztályon, bankban, suliban, egyetemen. Igazából bárhol, ahol emberekkel kell(ene) beszélgetni. Fiatalabbnak nézek ki a koromnál (20 vagyok, általában kis hülye tinilánynak néznek), csendes vagyok, nem pofázok megállás nélkül, egyedül is elvagyok, nem keresem kényszeresen a társaságot, emiatt úgy gondolják, hogy fogyatékos vagyok. Érdekes módon mindenki megváltoztatta a véleményét, mikor szóba állt velem és azt tapasztalta, hogy értelmes, összefüggő mondatokban tudok beszélni, csak én magamtól nem megyek oda senkihez, de szívesen segítek vagy válaszolok, ha valaki akar tőlem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!