Kollégiumba beköltözéskor ti mennyi cuccot szoktatok magatokkal vinni? (egyetem) félek hülyének néznek ha beállítok egy rakat táskával :D:D:D:D:D
Melyik koleszba mész?
Nyilván ha nem akkora a szoba, akkor felesleges annyi cuccot vinni.
Abszolút változó ki hogy érkezik. Az elsősök általában tapogatózóbbak még, vagyis beköltözésnél inkább kevesebb cuccal érkeznek és ahogy a hetek telnek úgy tapasztalják ki mire van még szükségük és hordják szépen sorban oda a dolgokat. Szerintem ez a logikus. Hiába állítasz oda 6 bőrönddel, ha a fele sem fog elférni. Hazacipelni pedig tök fölösleges azt, amit már odacipeltél, vagy is nem olyan jó érzés szétpakolva selejtezni a szobában, hogy mi maradjon és mi menjen szerintem.
Első héten csak a feltétlen szükséges dolgokat vidd el, írd össze, hogy mi kell még, aztán cuccold oda ezeket is.
A felsőbbévesek már tapasztaltabbak, tudják mire számítsanak, mivel tudják otthonosabbá tenni a szobájukat. Ők már általában egyszerre felpakolnak mindent, az utolsó porszemig.
Nyugi, mindenki egy rakat táskával fog odamenni beköltözni. :D
Én másodszorra megyek vissza koliba, de megfogadtam, hogy nem viszek sok cuccot, csak ami lényeges. Nem halmozok fel sok hülyeséget; mert utána úgyis csak haza kell cipelni őket...
Harmadik éve leszek a Károlyiban. Első évben csak egy bőrönd ruhával, és a hátizsákommal, amiben a laptopom és pár felszerelés az iskolakezdésre volt. És tényleg fokozatosan hordottam be a személyes cuccaimat meg azokat, amelyekre szükségem volt.
Idén én is 3 bőrönddel egy hátizsákkal, egy oldaltáskával és pár Auchan/Metrós táskával költözök be. (Persze mind. tele töltve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!