Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok beszélgetni komoly dolgokról a párotokkal? Mert az enyémmel nem lehet, mintha hülyének nézne!
Csak kíváncsi vok, hogy csak én "járok-e ebben a cipőben"!
3 éve vagyunk együtt!De most lettem figyelmes arra, hogy nem akar velem beszélgetni komoly dolgokról(pl. munka, nekem a suli, meg ilyenek...!Inkább játszik a szg.-en 27 évesen!
20L
az én barátom 18 éves de ált minden komoly dolgot megbeszélünk
sztem hozz fel te vmi ilyesmi témát, és majd elválik hogy hogy alakul a beszélgetés
Mi tudunk komoly dolgokrol is beszélgetni, ugyanolyan beállítottságú mint én. :D
Elég nagy kocka lehet, ha a gép jobban leköti mint a barátnője... :D Csak nehogy találjon egy szekszi elf-lányt... :D
3 évet eltöltöttetek úgy, hogy nem beszélgettetek munkáról, suliról? Ez elég gáz, ha így van. Pedig vannak még ezeknél is komolyabb témák.
Vagy ez csak mostanában van így? Mióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!