Nagy mellek? Jobb a nagyobb?
Sziasztok:) fogalmam sem volt melyik kategóriába is tehetném ki ezt a kérdést, mert nem teljesen szexuális jellegű,viszont hátha a kommentelők közül valaki felhozza a szexet...
Nektek mi a véleményetek a nagy mellekről? Nők, akiknek teltebb van, jól érzitek magatokat a bőrötökben? Szeretnétek kisebbet? Gátol titeket valamiben?
Férfiak, ti hogyan viszonyultok a nagyobbhoz?
Én 18 éves vagyok 95/C mérettel. És kimondom, hogy nem szeretem. Írnám, hogy gyűlölöm, de az túlzás lenne.
Nem tudok úgy öltözni, ahogyan szeretnék. Hiába lenne jó rám egy S, M méretű felső, nagyobbat kell vennem a mellém miatt, így kétszer akkorának nézek ki. Sokszor nagydarabnak érzem magam miatta. Sokat gondolkodtam a műtéten, amin igazából csak az árak miatt gondolkodom. Ti hogy vélekedtek erről?
Én férfiként azt mondom,hogy szerintem nem csak hogy szebb,de sokkal előnyösebb egy nőnek a közepes vagy kisebb mellméret.
A női hiedelmekkel ellentétben a többségnek,de legalább is a normális férfiaknak egyáltalán nem számít,hogy mekkora a melled,mert nem azért fog szeretni.
Ha téged zavar,hogy túl nagy a melled,akkor műttesd meg magad,ezért szerintem senki nem ítél el.
C-s mell az még nagyon jó. Gyakran a D-s is.
Persze általában a husibbaknak van nagy mellük, akikhez illik is, hiszen az is zsír. 95-ös körmérettel te sem vagy egy vékonyka lány 😃
Szóval nehéz véleményt mondanom. Mert nekem a duci lányok nem vonzóak. Inkább a vékony lányok tetszenek feszes cicikkel, legyen az akár csak egy AA-s szúnyogcsípés, egészen a D-s (vagy nagyon ritkán akár nagyobb is tud szexi lenni, de egy vékony lánynak az már tényleg károsítja a hátát gerincét) kosárméretig.
A lógós mellek taszítanak sajnos. Ez gyakran rossz érzés, hiszen nem tehet róla a legtöbb csajszi, hogy ilyen genetikát kapott :/ de hát ha nem kelti fel a szexualitásom, akkor nincs mit tenni 🙂 ez van.
Amúgy inkább popsipárti vagyok, ha már lökhárítókról van szó. Azt tényleg mindenki maga tudja formálni, izmosítani, feszesíteni. Sokkal kevésbé szól bele a genetika, és sokkal többet mond az egyénről is.
25f
Én is ezzel a mérettel rendelkezem. Azt gondolom, ez a maximum, amit a gerinc károsodás nélkül elvisel. Amikor szoptattam, és 110-es melltartó kellett, örökké fájt a hátam...
Sokan nem gondolnak bele, mivel jár a nagyobb mell. Én ezzel most elégedett vagyok, de ha eggyel kisebb lenne, se bánnám.
Nekem kicsi, és nagymellű barátnőim problémáit hallgatva köszi, ha fizetnének, sem kéne nagyobb.
Tudok sportolni, futni, bringázni, nem kell melltartó ;), nem fáj a hátam, nem zavar semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!