Csak nekem hat úgy mintha a női jogok erőltetésével azt is elértük volna, hogy nagyobb anyagi felelősseget tettünk a gyengébbik nemre? Ill. ők magukra v. ahogy nézzük.
1, "nem egyenlők az esélyek a végezhető munka és a kereshető pénz tekintetében": ez igaz, de;
2, A pénzkérdés úgy gondolom egyformán jelenik meg a két nemnél: van, akinek Dárius kincse is kevés lenne, van, aki megelégszik azzal, amivel rendelkezik. Így tehát önmaguk döntik el, melyik verzió jön be nekik.
Jobban is kifejthetted volna a kérdést, de miért gond a felelősség? Én élvezem, hogy nem vagyok egy magatehetetlen kis csipszar, aki felett hatalma van másoknak. Miért, kérdező, téged talán zavar, ha felelősséget raknak a nyakadba?
(A "gyengébbik nem" kifejezésre meg mindig a számba hányok egy kicsit szóval KÖNYÖRGÖM hagyjátok már abba...
)
Nem érdekel senki hisztije!
Nem írtam sehol, hogy a nők gyengék..
Az első link egy összemérési területet emel ki a millióból
A második link meg fura, hogy nem akadt fenn a saját szűrődön :)
az 5000 éve élt nőt a mai férfival összevetni miért releváns?
állítsd szembe a régit a régivel és a mait a maival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!