Ti emlékeztek erre a nagy Budapesti viharra ami tüzijátékor volt?
Figyelt kérdés
Több mint 12 éve volt de szerintem nagyon durva. 2006.augusztus 20:
Furcsa belegondolni hogy ilyen rengeteg év telt el azóta.
2018. júl. 12. 14:14
11/17 A kérdező kommentje:
Én azokat sajnálom nagyon akik meghaltak. 11 éves voltam akkor és elég sokszor jártunk Budapestre, de akkor éppen nem voltunk ott, pedig szóba került hogy tüzijátékor felmegyünk.
2018. júl. 12. 16:28
12/17 anonim válasza:
Van egy jó hírem, fiatal vagy. :)
Persze, hogy emlékszem, a húgom kint volt. Nagyon izgultam érte, nem lett semmi baja.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fiatal,öregnek látom magam.
2018. júl. 12. 17:35
14/17 anonim válasza:
Első három választ ki pontozta le felére? Pont mindegyik 50%-on áll. Sosem értettem az ilyet, hogy ez mire jó? Emlékszünk? Igen. Ezen mi lepontoznivaló van, most komolyan?
15/17 anonim válasza:
basszus, én erről nem is tudtam... valszeg pont nyaralni voltunk
16/17 anonim válasza:
Igen, emlékszem, más okból is emlékezetes maradt. Azóta érezhetően meg van bolondulva az időjárás is, de nagyon.
17/17 anonim válasza:
Nézhetsz ki öregnek, de 23 évesen fiatal vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!