Ti emlékeztek erre a nagy Budapesti viharra ami tüzijátékor volt?
Figyelt kérdés
Több mint 12 éve volt de szerintem nagyon durva. 2006.augusztus 20:
Furcsa belegondolni hogy ilyen rengeteg év telt el azóta.
2018. júl. 12. 14:14
1/17 anonim válasza:
nekem kb olyan, mintha 2-3 éve hallottam volna csak, jól elrepült az idő
3/17 anonim válasza:
Szerintem erre mindenki emlékszik. De ezen én is meglepődtem, hogy már 12 év eltelt azóta.
4/17 anonim válasza:
Emlékszem, mekkora balhé volt aztán belőle, hogy a szervezők telibeszarták a meteorológiai intézet előrejelzéseit.
5/17 anonim válasza:
Tényleg fura, hogy ennyi idő eltelt, 7-8 évre tippeltem volna, nagy vihar volt itt Budapest külső kerületében is.
6/17 A kérdező kommentje:
Furcsa belegondolni hogy kisgyerek voltam amikor néztem a tévében ezt, most meg már öreg vagyok és visszanézem a történteket.
2018. júl. 12. 14:43
7/17 anonim válasza:
Persze, azóta is teljesen megbízhatatlanok a meteorológusok, mert a legkisebb esőre/szélre vörös riasztást adnak ki, mert rettegnek az esetleges tévedés következményeitől.
Azóta persze nem veszünk komolyan semmilyen riasztást, és ha majd egyszer komolyabb időjárási anomálisa lesz, akkor jól megszívjuk.
8/17 anonim válasza:
Ha akkor kisgyerek voltál, még nem lehetsz most öreg azért. :D Én 15 voltam, de nem tartom magam még most sem öregnek.
9/17 anonim válasza:
Bennem is nagyon megmaradt ez az emlék. 10 éves voltam és mindig amúgy az volt az "álmom", hogy egyszer elmenjünk Pestre megnézni a tüzijátékot, és majdnem abban az évben mentünk, de utána valami közbejött. Emlékszem, hogy tökre féltem, ahogy mutatták a tv-ben a felvételeket róla.
10/17 anonim válasza:
Hogy a viharba ne emlèkeznèk?
Pont azon az estèn akartam a felesègemmel a termèszet làgy ölèn egy erdőben szeretkezni,amikor volt ez a sajnàlatos nagy vihar,zivatar.
Mèg szerencse,hogy kocsival voltunk.😥
Sajnàlom ami akkor az emberekkel törtènt!😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!