Az egyik ismerősöm 100 Ft-ból balhét csinál. Miért ilyen?
Valószínűleg azért van pénze, mert nem szórja.
Biztosan volt már rossz tapasztalata, hogy kölcsön kértek tőle. Nem az összeg nagysága, hanem az elv volt fontos neki.
A múltkor volt egy kísértetiesen hasonló kérdés itt, csak nem ebben a kategóriában, hanem azt hiszem az Emberek-Emberi tulajdonságoknál. Akkor is le voltam döbbenve, hogy lehet valaki ennyire kicsinyes, hogy már másnap kéri vissza a 100-ast.
Ezek szerint nem egyedi eset. Magamtól is visszaadnám, ha már kölcsönkértem, nem kellene mondogatni. Előfordult velem is, hogy nem volt apróm, inni akartam egy kávét, kértem kölcsön pont egy 100-ast, tőlem meg nem akarták elfogadni, amikor vittem másnap. Meghívtam egy kávéra, így egálban voltunk.
Abszurd, milyen kicsinyes emberek vannak. Oké, hogy tartozik az ember, de hogy másnap már szóvá tegye és kéri vissza, az nekem fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!