Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hozzám hasonló vékony srácok!...

Hozzám hasonló vékony srácok! Mekkora mázli, hogy divat lett az alkatunk, nem? Tizennéhány évesen azt hittem majd gyúrnom kell, most meg eszembe nem jutna.

Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 02:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%
Nő vagyok és tetszik a vékony testalkat. Undorodom a pocakos férfiaktól. Nyilván szép egy szálkás, feszes test, de az átlag férfi enyhén pocakos. Blöeee. Sokkal jobb a vékony.
2018. júl. 9. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
A vekony jelentese, kb semmi izom
2018. júl. 9. 18:46
 13/15 Whitewolf19 ***** válasza:
10%
Srácok vagytok igen.. a férfinek van kiállása. Ez a különbség. Én voltam már nagyon vékony.. 50 kilós és eszembe sem jutna.. sokat edzettem érte hogy feltornázzam magam 90 fölé.. 20 alatt tényleg ilyen fiúk az ideálok.. remélem 20 felett több nő van aki értékeli azt aki erős és sportos fizikummal rendelkezik.. Én magam sem értékelném kellőképpen enélkül.
2018. júl. 10. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
A barátom vékony testalkatú, nem izmos. Nekem teljesen ok. Nem tetszik se a kigyúrt, se az enyhén zsíros mackós. A legtöbb pasi mackós, nekem nem jön be. Inkább vékony legyen.
2018. júl. 11. 13:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja Én is egy vékony, 50 kg-os nő vagyok. Én a vékony testalkatot találom vonzónak minden életkorban.
2018. júl. 11. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!