Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Párommal szoktunk kicsit...

Párommal szoktunk kicsit lazítani, ha szabadnapos. Ez már rendszeressé vált. Egy héten 1x biztos, h. lazulunk. Hogyan szüntessem meg ezt a megszokást?

Figyelt kérdés

Kiderült pár hete,h.kisbabánk lesz. Elötte boroskoláztunk,azóta sörözünk.

Sajnos tudom,h.nem lenne szabad,de mégis. :(

Ugy gondolom függő lettem, de nem vagyok alkoholista.

2018. júl. 3. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Alap, hogy nem iszunk alkoholt terhesen. Ezt nehéz megállni?

Igyál alkoholmentes sört.

Vagy valami finom üdítőt, alkoholmentes koktélt, turmixot, stb. Annyi finomság van.

2018. júl. 3. 12:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen ezzel én is tisztában vagyok. De értelmesen leirtam a helyzetet.:(
2018. júl. 3. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekednek most fejlődnek a szervei. Ha ez nem tart vissza az ivástól, akkor nem kellene szülnöd. Mit fogsz kezdeni a beteg gyerekkel? Hát a bűntudattal, hogy az alkoholizálásod miatt lett beteg?
2018. júl. 3. 12:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Alapból büntudatom van! :(
2018. júl. 3. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ha függsz a piától azt alkoholizmusnak nevezik. Mindegy, hogy heti egyszer vagy minden nap kiütöd magad, ha nem tudod abbahagyni. Ha még amiatt sem, hogy ezzel egy másik ember életét nyomoríthatod meg egy életre, akkor elég nagy a baj. Kérj segítséget! Valamelyik szakembertől amelyik normálisabbnak látszik. Háziorvos, védőnő, vagy valamilyen másik orvos.
2018. júl. 3. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
A büntudat sajna nem elég. Nem szépítem, idegbeteg, fogyatékos gyereked lehet, életetek végéig kínlódhattok, járhattok dokikhoz, ha egyáltalán vállalnád érte a felelősséget - amit most sem teszel, se te se az apja, önzők vagytok. Milyen élete lesz ennek a szegény gyereknek?...
2018. júl. 3. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
De durva, hogy lazulás neked az alkoholizálás, én azt hittem, a tévé előtt fekszetek és ebből akarsz kiszabadulni.
2018. júl. 3. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!