Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek mikor állt vissza a...

Zveta2017 kérdése:

Kinek mikor állt vissza a mentruációja rendszeressé szülés után? Szeptember 6. án születem. Miután letelt a 6hetem rá pár napra októberben megjött de azóta semmi. Ez normális? Vagy elkéne mennem dokhihoz ha mondjuk még 10napig nem jön megy

Figyelt kérdés

2017. nov. 12. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Terhesség előtt sem volt rendszeres, szülés óta meg még annyira sem - megsaccolni sem lehet, hogy mikor fog megjönni, pedig majdnem 2 éve szültem és 10 hónap után jött meg először
2017. nov. 12. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Honapokba is tellhet vagy meg tobbe is mire visszaall a rend. Elso szulesem utan megjott 2 honap utan gyengen. Utana 10 honapig semmi. Utana kezdett visszaallni rendszeresebbe.

Masodik szulesem utan 7 hetre megjott. Aztan 6 honap szunet. Ez teljesen normalis ilyenkor.

2017. nov. 12. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a Kislányom 7 hós koráig szoptattam (leválasztotta magát), addig egyáltalán nem jött meg, után pontosan 28 napra rá megjött és utána még kétszer ugyanígy, azóta fogamzásgátlót szedek. Szóval ha még szoptatsz ez teljesen normális, de ha nem, akkor is. Nekem azt mondta az orvos, hogy terhesség után kb ugyanannyi idő kell, amíg regenerálódik a szervezet, mint amilyen hosszú maga a terhesség, szóval kb 9 hónap. Ne aggódj, most szültél nemrégen, ez normális.
2017. nov. 13. 06:57
 4/9 anonim ***** válasza:
kb egy éves koráig szopizott a lányom, a mensim 9 hónap múlva jött meg, és egyből be is állt. Az első szokatlanul erős volt, de aztán rendeződött minden.
2017. nov. 13. 08:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Április 11-én szültem. Május 31-én menstruáltam, azóta nem. A nőgyógyászom azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, majd megjön. Azt még hozzá tette, ha egy éves koráig nem jön meg újra, azért látni szeretne. :)
2017. nov. 13. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Szülés után nem egész 7 héttel jött meg először (kizárólagos szoptatás mellett), utána legközelebb kb 40 nap múlva.

Aztán visszaállt a 28 napos ciklusom, viszont addigra már nem kizárólag szoptattam.

Szoptatás mellett normális, ha hosszú hónapokig nem jön meg vagy nem szabályos időközönként.

2017. nov. 13. 13:07
 7/9 Sanyó Anikó válasza:
Sziasztok én szeptember 11én szültem, szopizik a pici, nem volt még semmi sem, viszont azon gondolkodtam hogy fogamzásgátlót (azalia) lehet szedni ezt nem úgy kell a mensihez állítva szedni mert mensi nélkül ez nehézkes lenne :)
2017. nov. 13. 20:27
 8/9 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. Nekem ugyanezt a gyógyszert írta fel az orvosom, de el is mondta, hogy átmegy az anyatejbe. Nyilván nem okoz nagy bajt, különben nem adná szt sok orvos a betegének, de én nem szedtem emiatt. Megszakítással védekeztünk, de nem lett volna baj, ha sikerül a Tesó:).
2017. nov. 13. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi lányok a sok választ!

Rendben akkor nem aggódok,sikerült megnyugtatnotok!

Várok türelemmel!

2017. nov. 14. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!