Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondjak, vagy csináljak...

Mit mondjak, vagy csináljak ilyen helyzetbe, ha a kisgyerek a hibás, az anyuka meg nekem támad?

Figyelt kérdés

Csonó olyan helyzet van,hogy felidegesítenek a kicsik.. Az anya,meg az apa meg nem fegyelmezi.

Pl egyszer ülök a buszon, és leültetnek ellém egy kisgyereket.

Erre azt veszem észre,hogy elkezdi a nadrágomon levő láncot teljes erővel húzni. (kb6 éves lehetett)

Először csak kihúztam a kazéből ovatosan.

Majd újra tépni kezdte,de azért nem olyan tartós az a gatya lánc,se a gatya,hogy egy hülye gyerek belecsimpaszkodjon.

Na lényeg,hogy nem hagyta abba,meguntam,és el kirántottam a lezéből és rákiabáltam ,hogy fejezd be.a gyerek bőgni kezdett erre a szülök lebasztak,hogy de genya vagyok.( miért nem szólnak a gyerekre,hogy ne nyúljon más cuccához)

Aztán.másik eset.

Sétállok az utcán,és a kapucnim a szemembe lógott. A járda szélén mentem,hogy azért ki tudjanak kerűlni..erre jön a kisgyerek kismotorral,és direkt nekiment a lávamnak nem értem miért, de elöször nem érdekelt.

Másnap megyel,megint jön ugyanaz a gyerek szembe velem. Megint kigurult elém,én meg kirugtam alolla a motort,mert már belilult a bokám attol az idióta gyerektől.

Erre az anyja jött, és elhezdett hőbörögni,hogy hogy merem..

Én meg megmondtam,hogy miért nem szól a gyerekre ,hogy ne jöjjön nekem?!

Meg az orvosi rendelőben ültem egyszer, és egy gyerek melletem,élkezdett énekelni,meg visongatni,meg üvöltözni, és rászoltam hogy fogja már be..

Erre megint belém köt a szülő,hogy én me fegyelmezzem az ő gyerekét.megmondtam neki hogy hát igen nem az én dolgom lenne.

Szóval annyira elegem van az ilyenekből, mit lehetne csinálni ezek ellen?

2018. jún. 30. 21:03
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nekem ebben az egészben az fáj a legjobban hogy a gyerekek ugyanolyan kis g*cik tudnak lenni (sőt néha rosszabbak is) mint a felnőttek, mégis a sok ostoba ember csak aranyosnak tartja őket, merhát jaj ők csak gyerekek. NEM B*SSZAMEG!! Ezek is felfognak nőni, és ha már gyerekként ilyen mocskok tudnak lenni, mi lesz ha felnőnek!? Nevelni kéne ezeket nem pedig babusgatni meg nevetgélni rajta ha r*hadékok
2018. júl. 3. 14:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Jó példa erre legjobb barátnőm öccse,18 éves.

5 éve ismerem őket,szóval még 13 éves volt mikor megismertem az öccsét. Akkor is egy oltári bunkó kisgyerek volt. Fogdosott,mert milyen jó buli.Nekem murvára nem volt az. Akkor a szülőkkel már akkor tiszteletlenül beszélt, " mi a f.axt ugatsz be anya" 13 évesen!! Én csak lestem :O

És nem az volt,hogy lekevert volna egyet neki meg szobafogság mi egyéb, na fiam menjél be a szobádba. A gyerek már akkor éjfél körül járt haza Budapestről. Vidéken lakunk 30 km-re Pesttől. Nem tudtak neki semmit sem parancsolni. Semmit nem csinál meg.

Ha leküldik kenyérért a szülők arcába röhög. Most 18 éves és még rosszabb lett.Volt,hogy kimaradt éjszakára azt se tudták hol van,már Pestre mentek fel keresni. Telefont meg nem venné fel a gyerek.

Miért fajult idáig? Azért,mert semmi nevelés,mert jajja pici fiúra nem szabad ráverni meg jjaj minek a szobafogság,meg a telefon elvétel... Mindent megvesznek neki a semmire, arra,hogy undorítóan beszél a vendégekkel és velük is. Legjobb barátnőm szokott adni neki fakanállal :D :D De ez legalább hatásos,nem erősen csak 1-2 rásóz,hogy tudja hol a határ. De anyjuk mit csinál? barátnőmnek megy,miért bántja picike fiát...

De az a gyerek másból esküszöm nem ért.

Ellett kényeztetve.

Az ilyenek nem fognak dolgozni és nevetve fognak egy munkahelyen is bármit megtenni...

Ezt a mai fiatal anyukák nevelik,mert a gyerekre nem szabad rászólni, ráverni.

Nem adjon kell verni,de nyaklevest kaptunk ha vmi nem úgy volt. Vagy a kezünkre vertek.

Vagy szobafogság. Mikor gyerek voltam még internet ,telefon nem volt felkapott. De Érdekes,hogy felnöttük nem lettünk lelki sérültek amiért kaptunk és büntetve volt,ha vmi olyat csináltunk.

Ha egyszer lesz gyerekem,bár annyira nem szeretnék. De ha lesz. Biztos nem fogom hagyni,hogy másokat zavarjon,fellökjön. Azt se tudnám,hogy kérjek elnézést ha kellemetlenséget csinál.Nem még nevetve végig nézni.

Undorító...

Mozgássérültet fellökni, ettől ideges lettem. Na az ilyen fogja majd a nőket erőszakolni,meg kisebbet agyon verni meg minden aki ebben gyerekként jó szórakozást talál és a szülök rá sem bagoznak. Minimum,hogy lekevertem volna a gyerekemnek egyet,hogy hogy mer ilyet csinálni és leültettem volna.. Komolyan megáll az eszem.

2018. júl. 3. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!