Nettó 700. 000-ért eljönnél hozzám havi 20 napot kamionozni az eu-ban?
800 kéne, hogy elgondolkodjak és érdeklődjek.
Így természetesen nem.
én megbecsülöm a munkásaimat
ebben is egyedi vagyok :)
vixen! neked 800 lesz :) de ne áruld el senkinek..
3 hétre 700? Milyen meló? Mennyit lennék otthon? Hol a telephely? Norma, levonások?
Tiszta napidíj vagy km? Tachográf frankó? Magyar bejelentés?
Most 600 körül kapok 3 hétre.
8.
Cseh cégnél vagyok, teljes hónapra 2800 is összejöhet és tisztán napidíjas és csak Bécsig kell kimenni.
ha a teljes hó 820.000
akkor az 3 hétre 650.000
Megyek. Hétfő 8:00 utáni indulással, és péntek legkésőbb 16:00-ra itthon. Hétvége plusz netto 100.000ft. A Netto 700.000 forint szerződésben fixen beirva.
Nem gyűjtőzök!
Ha ezt megadod megyek, hanem akkor maradok a jelenlegi nyugodt helyemen.
Is összejöhet. No meg az árfolyam. Legutóbb 641 - et kaptam.
És amiket kérdeztem?
17! becsüld meg a helyed..
6 ismerősöm csinálja így, nos ők 450.000 fölött sosem kaptak
18! bocsi..privátban megy
Megbecsülöm. Nagyon dolgoznék kamionosként, de amilyen ramaty a helyzet a cég és a soförök kapcsolata között (legalábbis én normálisal nem találkoztam), addig a jogsi és minden szükseges papir a fiókban van eltéve. És szerintem vagyunk ezzel egy páran, így a jelenlegi helyzet egyedül a munkáltaton múlik. Én kész vagyok dolgozni, de korrekt hozzáállásomhoz, korrekt céget is kérek.
Ahol a problémakra nem ezt kapom, hogy "ez a szakma ezzel jár, old meg", vagy a "ekkor rakodsz, és nem érdekel mia ptogramod" (tegyük hozzá, utolsó pillanatban változtatott), vagy amig a fizetés a minimálbér és a többi csak adható.
Utolsó eset, hogy 2 munkanappal kevesebb fizu jött. Hölgyet felhívva, nem engedélyezte a fönök. Majd 2 nappal kesöbb meg is engedélyezett nekem a fönök 5000-5000 fotint napidíjat, amibol az egyik 14.5 órás műszak volt, szamold ki az órabért.....
Rengeteg helyen voltam, (meghallgattam, nem másik sofőrre hallgattam), ahol mindig elmondtam addig dolgozik itt, amig az van amit itt megbeszélünk, legtöbb 1 hetig bírta, aztán jött a fent felsorolt esetek.
Aztán inkább ugy voltam vele, hogy inkabb osszevágom a jogsim, minthogy én ilyen emberek szekerét toljam, es mondom ezt ugy higy saját magam fizettem a jogsit.
Tehát én kesz vagyok ebben dolgozni, de csak is egy korrekt cégnél, akuvel lehet dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!