Hány éves kortól tudom vinni a gyereket kamionozni?
Figyelt kérdés
Most 15 éves a húgom és mivel nemzetkozizek ki akarom vinni magammal. Viszont nem tudom mennyi éves kortól lehet hivatalosan.2017. jún. 10. 19:29
1/4 anonim válasza:
Csak utasként?
Én is így voltam vele anno, mert mi csajok tartsunk össze alapon.
Semmi igazolás vagy mi nem kellett.
Ott nincs hátsó ülés meg ilyesmi.
Nagyon pici gyereknél van a gyerekülés, de utána már nem kell, mint pl. egy egyszerű furgonnál.
15 évesként ül az adott ülésen és kész.
2/4 anonim válasza:
Mehet már, semmi akadálya nincs, de a céggel nem árt megbeszélni a dolgot.
3/4 anonim válasza:
tökmind1 hány éves, de a lényeg hogy ő is legyen bejelentve a cégnél, vagy legyen valami papír róla hogy nem egy útszéli stoppos aki feketén dolgozik rakodómunkásként ... Főleg most a migrációs vándorlások miatt erre különösen ráálltak, még a barátnőmnek is elkérték a személyiét városon belül egy sima igazoltatás alkalmával, pedig csak utas volt (személyautóval).
4/4 anonim válasza:
ja és persze köss rá utasbiztosítást (ezt neked kell intézni ált)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!