Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Magyarországon ma már mindenki...

Magyarországon ma már mindenkinek párja van, aki együtt jár valakivel?

Figyelt kérdés

Csodálkozva olvasom az olyan kérdéseket, amelyekben "a párom így, a párom úgy", de kiderül, hogy egy hete, egy-két hónapja járnak csak együtt, és néha még meg sem csókolták egymást.

Még tizenéves gyerekek is ezt írják, ha véletlenül rájuk néz egy fiú/lány.

Én még akkor is utálom ezt a szót, ha férjről/feleségről van szó, de mi ez a bugyuta divat, hogy mindenkinek párja van?

Azokban az országokban, ahol jártam, sehol nincs ez a kifejezés ennyire elkoptatva, még akkor sem, ha esetleg már együtt élnek.

2018. jún. 25. 13:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó. Akivel pàr hete/hónapja vagy együtt, hogy mutatod be, ha a baràtodnak se neveznéd még?
2018. jún. 28. 13:33
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem mutatnám be, ilyen egyszerű

. Max elmondom, hogy ismerkedem egy sráccal.

2018. jún. 29. 11:18
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem értem mi bajod van azzal, ha valaki a kapcsolatában levő másik személyt "párom" nak szólítja. Nekik ez jó. Neked meg semmi közöd ahhoz hogy másnak hogy tetszik és hogy jó. Felháborodni rajta meg végképp nincs jogod. Nem kell senkit szapulni vagy lenézni emiatt.
2018. jún. 29. 11:25
 24/29 A kérdező kommentje:

" Felháborodni rajta meg végképp nincs jogod. Nem kell senkit szapulni vagy lenézni emiatt."

Álljon meg a menet!

Hol olvastad azt, hogy én szapultam valakit, vagy felháborodtam volna bármin is?

Feltettem egy kérdést, megmondtam róla a saját véleményemet is, de mégcsak le sem pontoztam azokat, akiknek ellenkező a gondolkodásmódjuk.

Úgyhogy ne szidj olyasmiért, amit tőlem nem olvashattál.

2018. jún. 29. 12:13
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Én csak megmondtam a véleményem a hozzáállasodról, cicám. ;)
2018. jún. 29. 12:33
 26/29 anonim ***** válasza:
Miért is ne lenne joga felháborodni? Mindenkinek joga van a saját véleményéhez.
2018. jún. 29. 18:08
 27/29 anonim ***** válasza:
De nincs joga ahhoz, hogy x-et és y-t kifigurázza azért ahogy szólítják egymást, mert itt az ment.
2018. jún. 29. 18:11
 28/29 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel mi is beleköthetnénk, hogy "Mi ez a szó, hogy szerelmesem, kedvesen. Utoljára a 80as években hallottam."

És? Érdekel bárkit is, hogy ő kit hogy szólít? Belekötött is bárki? Nem. Akkor meg neki mi köze hozzá hogy ki hogy nevezi a PÁRJÁT? Engem se érdekel ő mit csinál.

2018. jún. 29. 18:19
 29/29 anonim ***** válasza:
22-es! Úgy gondoltam, hogy pl. ha az utcàn sétàltok és összefuttok baràtokkal, ismerősökkel. Akkor hogy mutatod őt be (ha még a baràtodnak se neveznéd)?
2018. júl. 3. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!