Magyarországon ma már mindenkinek párja van, aki együtt jár valakivel?
Csodálkozva olvasom az olyan kérdéseket, amelyekben "a párom így, a párom úgy", de kiderül, hogy egy hete, egy-két hónapja járnak csak együtt, és néha még meg sem csókolták egymást.
Még tizenéves gyerekek is ezt írják, ha véletlenül rájuk néz egy fiú/lány.
Én még akkor is utálom ezt a szót, ha férjről/feleségről van szó, de mi ez a bugyuta divat, hogy mindenkinek párja van?
Azokban az országokban, ahol jártam, sehol nincs ez a kifejezés ennyire elkoptatva, még akkor sem, ha esetleg már együtt élnek.
Nem mutatnám be, ilyen egyszerű
. Max elmondom, hogy ismerkedem egy sráccal.
" Felháborodni rajta meg végképp nincs jogod. Nem kell senkit szapulni vagy lenézni emiatt."
Álljon meg a menet!
Hol olvastad azt, hogy én szapultam valakit, vagy felháborodtam volna bármin is?
Feltettem egy kérdést, megmondtam róla a saját véleményemet is, de mégcsak le sem pontoztam azokat, akiknek ellenkező a gondolkodásmódjuk.
Úgyhogy ne szidj olyasmiért, amit tőlem nem olvashattál.
Ennyi erővel mi is beleköthetnénk, hogy "Mi ez a szó, hogy szerelmesem, kedvesen. Utoljára a 80as években hallottam."
És? Érdekel bárkit is, hogy ő kit hogy szólít? Belekötött is bárki? Nem. Akkor meg neki mi köze hozzá hogy ki hogy nevezi a PÁRJÁT? Engem se érdekel ő mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!