Ti használtok képernyőzárat?
Figyelt kérdés
A Google kérte, hogy állítsam be. Nektek van? Miért?
Nekem senki se nézegeti a telefonomat, meg nincs benne semmi érdekes és amúgy is mindig nálam van, feleslegesnek érzem.
2018. jún. 23. 12:03
2/11 anonim válasza:
Nem.
1. Nincs titkolni valóm.
2. A telefon jó eséllyel mindig nálam van. A tárcám nem. (Pl. Ha elmegyek sétálni) Ha történik velem valami az utcán (elájulok, elütnek, bármi lehet) a családomat nem tudják értesíteni, ha nem tudják feloldani.
3. Fenn áll az esélye, hogy elfelejtem. Vagy Elnyomódik a táskában és végleg lezárol.
4/11 anonim válasza:
Természetesen, ujjlenyomattal. Nincs rejtegetni valóm, de nem szeretném ha bárki belépve a telefonomba megtalálná minden adatomat.
5/11 anonim válasza:
Igen, miutan az elozo telefonommal 16x hivtam fel ugyanazt a szamot mig elsetaltam 400 metert.
6/11 anonim válasza:
Nekem is van. Na nem azért mert bármi lenne rajta amit titkolok. Csak hogyha leteszem valahova 2 percre akkor a haverok ne állítsák át kínaira a nyelvet és írják ki facebookra hogy meleg vagyok.
7/11 anonim válasza:
Nincs. Titkolnivalóm sincs, de ne nézegesse senki. Szerencsére olyan emberek vesznek körül, akik nem nézik meg, ha elöl hagyom sem. Idegen meg lopná, nem emaileket olvasna.
8/11 anonim válasza:
Igen.
Ujjlenyomat és minta.
Nincs titkolnivalóm, a családtagjaim ismerik a feloldómintát.
De pl. edzőteremben, mivel edzéshez zenét hallgatok és utána a nyújtáshoz leteszem, bizony a telót hozták már utánam az öltözőbe.
Na, ezért védem.
9/11 anonim válasza:
De a képernyőzár a lopást nem akadályozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!