Ti milyen szövegeket használtok, ha egy lánnyal flörtölve / bókolva kezditek az ismerkedést?
Olyan szövegek érdekelnének amely a másik nemnek. (a lánynak) imponál.
Nem a natur ismerkedős, érdekel, szia, mióta élsz itt stb. Aféle flört/Bókolós érdekelne. Szeretném kicsit "magabiztosabbra " fejleszteni az ismerkedésem a másik nemmel kapcsolatban.
Én nem bókólok alapból sokan ismernek...
Beülök egy kocsiba, jólnézek ki hála a szüleimnek dolgozok van pénzem veszek fa**za ruhákat felcsapom a napszemcsit utána meg teljesen mindegy milyen vagyok egy szót sem kell szólni azt szoktam csinalni hogy megsimogatom a haját vagy max lesmárolom első körben.
A tettek beszélnek..nem a pofam jár az nem sokat ér sem rövid távon sem hosszúban.
Nem mondom azt hogy 26 centis f**m vagy amikor nincs megis szeretnek a csajok csak mert “őszinte vagyok” 😎
Csakis az igazat!
Ha nem különleges a lány, akkor sablon dolgokról lehet csak beszélni.
Ha meg különlegesnek látom, akkor akármennyire is beégetem magam, elmondom, hogy tetszik a frizurája, hogy könyvet olvas, nem a telefonját buzerálja, hogy van életcélja (ha látszik, hogy van), és nem csak magamutogatásból él, stb...
Ha különleges, akkor ÉSZRE KELL venni, miért az a szemedben, mert nem csak a jó teste miatt ismerkedük valakivel!
Ha szellemisége üres, akkor nem is akarok beszélgetni vele... Unalmas emberekkel nem akarom az időmet pocsékolni. :)
27f
Nemtudom én is sokáig kislány voltam, de kb 25 éves korom óta nem jönnek be " a szövegek".
Normális, nyílt érdeklődés elvárható. Persze, ha még tinik vagytok, ez a játszmázás még új, nem para ha kipróbáljátok. Ebben a korban még a lányok is, (felsőbb korban a buta lányok is) vevők rá. ;)
Nem feltétlen csajozós szövegek érdekelnek, első sorban nem csajozni szeretnék :D . Ezzel inkább a maga biztonságom fejleszteném. Illetve ha meg flört azt csak szórakozásból. :D
Minden normális tippet megfogadok, meghallgatok. :D Az értelmes válaszokat, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!