Mit jelent a raklo cigány szó?
Figyelt kérdés
Neten fiú a jelentése, de a környéken majdnem összebunyóztak miatta az cigók. Mert az egyik raklonak nevezte a másikat. Ment a Mónika show, aki mondta a másikra az gyorsan arrébb sétált, utána a másik meg utána ordibált, hogy "gyere ide itt legyen nagy pofád! Ki a raklo? Azt hallottam rólad nagy gyerek erre fele, nagy gyere ide!". Aki meg oda szólt neki, meg szemlesütve próbált elsomfordálni. Aztán valamit még mondott, és vissza ment még is. Itt kezdődött el a veszekedés, a raklozó gyerek végén mondta, hogy "te vagy" utána kérdezte a tag "ezt honnan szeded" srác válasza annyi volt "hallottam hogy voltál bent, és nem rég szabadultál" Párbeszédet nem tudtam tovább hallgatni, mert mennünk kellett.2018. jún. 23. 09:36
11/12 anonim válasza:
Én vágom miről írsz tesó ✌ szerinte nincs olyan, hogy "büdös magyar"...
12/12 Imre777 válasza:
.
Van büdös magyar.
(Én is az vagyok.)
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!