Pénzt, de hogyan?
Most fejeztem a sulit, teljesen ki vagyok. Szeretnék megélni, félretenni a jövőmre. Kb éhbérért kéne robotolnom napi 8-12 órát. Így erőm sem lenne semmire és félre sem tudok tenni.
Külföldön mennyit fizetnek? Hogyan oldható ez meg? Nem veszélyes egy fiatal lánynak?
A párommal élek együtt, az apjának van egy cége, ami elég szrul megy, ő ott dolgozik. A fizu a számlákra megy el. Eddig részmunkaidőben dolgoztam a cégnél + a párom anyja segített minket mosószerrel, néha étellel.
Pénzt akarok, jövöt akarok, de úgy érzem, ebben az országban semmi esélyem. Az itteni fizuk arra elegek, hogy ne haljunk éhen...
és mihez értesz?
nem adják csak a semmiért a pénzt...
Napi 7 óra suli + 4-6-12 óra a munkalyen + a háztartás és egyebek. Képes vagyok dolgozni és ambíciózus vagyok, de elakadtam.
Középfokú végzettségem állategészségügyi technikus, magyarul asszisztens lehetek állatorvos mellett. A környékben nincs ilyen szadab pozíció.
Gürizhetnék egy gyárban, elmehetnék napszámba. A továbbtanuláshoz pénz kell.
Kitűztem célnak egy kisállatkozmetika okj-tanfolyam elvégzését, viszont ahhoz is pénz kell.
Külföldön egyedül a fizikai munkák nem jöhetnek szóba, szívesen lennék au pair, mosogatnék is, takarítanék is, akármi.
Nem akarok kinn maradni, csak egy kicsit összeszedni magam, gyűjtögetni.
Utolsó: olvasni szeretek. Ajánlanál könyveket, amik a témába vágnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!