Van 300 ezer ft spórolt pénzem. Mit ajánlotok, mire költsem, ha hasznosan szeretném felhasználni ezt a pénzt?
Sajnos nem sikerült valami szépen megfogalmaznom a kérdést, a lényeg, hogy szeretném úgymond befektetni a pénzemet, tudnátok tanácsot adni, hogy mi lenne az okos döntés? Tudom, ez nem mindenkinek nagy pénz, de nekem hosszú időbe telt összegyűjteni, ezért is szeretném valahogyan kamatoztatni. :)
Ui.: "add nekem" kommentek nem érnek. (:
Á,pedig pont azt akartam tanácsolni hogy add nekem 😁
Amúgy ennyit befektetni nem nagyon érdemes,szinte fillérek a kamat..
Az van hogy a bankok nem adnak most akkora kamatot hogy megérje lekötni. Feltételezem hogy tőzsdéhez nem értesz, mert akkor már befektetted volna...
Így egy jó ötlet jut csak eszembe. Vegyél gépjármű nyereménybetétet. Nagyon kicsi az esélye hogy nyersz az igaz. De biztos hogy nem veszik el a pénzed, és bármikor költségmentesen visszaválthatod. Konkrétan ha nem kell most rögtön a pénz akkor szerintem ez a legjobb kockázat nélküli befektetés amire jelenleg lehetőséged van.
Itt kezdődik a funkcionális analfabetizmus.. Egy kommentelő sem volt képes felfogni, hogy mi a kérdés..
Egyértelmű, hogy nem pénzügyi befektetést akar, hanem valami képzést, kurzust, élményt, aminek birtokában könnyebben boldogul az életben.
Szerintem nyelvtanulás, vagy a jogsi (ha még nincs) lehet talán a leghasznosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!