Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is retteg, hogy meghalnak...

Más is retteg, hogy meghalnak a szülei és egyedül marad?

Figyelt kérdés
Sajnos egyke vagyok, és anyukámnak volt tavaly egy betegsége, amiből szerencsére úgy tűnik, kigyógyult. Azóta viszont rettegek, hogy meghal, és teljesen egyedül maradok a világban. (Apámra sajnos nem lehet számítani, nagyon rossz a viszonyunk.) Pszichológushoz is járok (nem emiatt), neki is mondtam, de még nem javult a dolog.
2018. jún. 20. 07:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

Apám hirtelen, balesetben halt meg.

Azóta bennem is erősebb ez a "rettegés". Sajnos el kell fogadni, hogy ez a dolgok velejárója.

2018. jún. 20. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
Remélem, hogy sokáig fog élni édesanyám, de azért fontos, hogy az embernek legyen saját élete és biztonsága. Probálj meg kapcsolatokat kialakítani, vagy keresni valamit ami lefoglal (karrier, hobbi stb). Esetleg menj el egy-két évre külföldre, próbálj meg csak magadban megbízni.
2018. jún. 20. 10:56
 13/14 anonim ***** válasza:
26%
Nem rettegek ilyenektől, ez az élet normális rendje, hogy túlélem a szüleimet. Mellesleg nem állunk túl közel egymáshoz, már a saját lábamra álltam, öcsém is, egyikünk sem szorul a támogatásukra, tehát még ha valami autóbaleset történne hirtelen, nem borítaná meg az életünket. Ha még ők tartanának el minket, úgy nehezebb lenne.
2018. jún. 20. 11:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze félek, hogy egyszer anyu meghal, tesómmal annyira nem vagyunk jóban, de az ő halála is fájna. Apámat leszarom, sok éve nem tartom vele a kapcsolatot.

A halál sajnos természetes dolog, előbb-utóbb mindenki elmegy. Egyedül még sokáig nem maradok, ha nem üt be valami gebasz, a férjem mellettem van, és a 2 kutyusunk is, bár ők már idősek, a 3.-at pont fél éve veszítettük el. Az is nagyon fájdalmas volt, hetekig sírtam miatta. Ha mindenkit túlélek, mindenképp befogadnék egy kutyát, imádom őket! Máris nem lennék magányos:)

2018. jún. 23. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!