Férfiak, gyerek, vagy autó?
Kifejtem bővebben. Ha már 35 vagy, jó 5 éve spórolsz arra, hogy ha majd gyereked lesz, akkor a költségek, meg az asszony kieső keresete ne legyen gond. És akkor kiderül, hogy természetes úton nem tud teherbe esni a nő, a kezelések méregdrágák, pszichésen is kimerítőek, sok embernek ráment már a házassága arra, hogy rágörcsöltek a gyerektémára. Neked régi vágyad egy jó kis német autó, de természetesen valami praktikus egyterű szirszar van, mert majd a családnak az lesz jó.
És ekkor az asszony felajánlaná, hogy engedjétek el, ő nem akar kezeléseket, nem akar reménykedni, csalódni, sírni, éveket elcseszni az életéből, akart volna babát, de nem mindenáron. Szóval hagyjátok a fenébe az egész gyerektémát, fogd meg a spórolt pénzt, vegyétek meg azt az álomkocsit, és éljetek családként kettesben. Ekkor te azt mondanád, hogy:
"És ekkor az asszony felajánlaná, hogy engedjétek el, ő nem akar kezeléseket, nem akar reménykedni, csalódni, sírni, éveket elcseszni az életéből, akart volna babát, de nem mindenáron. Szóval hagyjátok a fenébe az egész gyerektémát, fogd meg a spórolt pénzt, vegyétek meg azt az álomkocsit, és éljetek családként kettesben. Ekkor te azt mondanád, hogy:"
Te vagy a legokosabb asszony, akivel valaha találkoztam.
Ritka józan nőd van, el ne ereszd! Teljesen igaza van: minek rágörcsölni a gyerektémára, ha jönni akar az a gyerek, jönni is fog természetes úton, viszont ha még méregdrága, pénzt, időt és energiát nem kímélő kezeléseket követően sem jönne a gyerek, plusz ugye még az autó sem lenne meg emiatt, akkora keserűség és hiányérzet keletkezne benned, hogy csak na, rámehetne a kapcsolatotok is. Nagyon - nagyon okos asszonykád van, figyelj oda szavaira.
Adnék neki egy hónap szünetet a kapcsolatból. Dühöngje ki magát, nyugodjon le, vagy bármi, amit önerőből tenni tud magáért.
Utána lehet gondolkodni a folytatáson.
Addig én is eldönteném, hogy mi mennyire fontos számomra.
Fogadjunk örökbe, sok rászorult gyerek van, és "tiszta vászonként" egy csecsemőt szeretetben olyanná nevelhetünk, amilyenek mi is vagyunk! :)
Ha szeretnél (drágám) gyereket, szerznek neked! :D
A kocsi meg amúgy is olyan béna dolog, mert kb ha ellpoják, vagy fenékbe tol egy kisbusz, akkor mit csinálok? Sírok?
Csak egy tárgy, ami elvisz A-ból B-be.
Olyan kocsink lesz, amire telik. Ezen ne rugózz, azt döntsd el, hogy fiú, vagy lányt akarsz! :)
Én lányt inkább, de ez csak amolyan apai hercegnővágy!
Nos mit válaszolnák kedves kérdező? :)
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!