Azok a szülők mit dolgoznak akiknek a 18 éves lányuk 20-30 milliós autóval jár suliba?
Figyelt kérdés
2016. szept. 15. 19:23
1/15 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük.
Lehet, hogy örökség, lehet, hogy jól menő üzlet, vagy éppen komoly orvosi magánpraxis.
Érdemes is egyébként rákérdezni náluk, ha az ember kíváncsi. Lehet, hogy 10x annyit dolgoztak ezért, mint egy átlag ember. Így megszűnik a gondolkodás és a rosszindulat is ezzel kapcsolatban, ha esetleg van. Plusz ez komoly példa is lehet, hogy mivel érdemes foglalkozni.
2/15 anonim válasza:
Nekem volt ilyen osztálytársam, sofőr hozta-vitte. Az apukája a ballagására már nem tudott eljönni, akkor már előzetesben volt.
3/15 A kérdező kommentje:
milyen sofőr? xdd
2016. szept. 15. 19:30
4/15 anonim válasza:
Osztálytársam a pasijától kapott kocsit.
5/15 anonim válasza:
Szerintem ne a szüleit, inkább a pasiját nézd :D
6/15 anonim válasza:
Miniszterelnökök és miniszterek egy é-ny balkáni banánköztársaságban.
7/15 anonim válasza:
Volt évfolyamtársamnak az apukája plasztikai sebész. Anno 5 éve, ő jart a legújabb autóval (Mercedes, ha jól emlékszem).
8/15 anonim válasza:
Anyukája meg könyvelő, ez lemaradt. 1-2x beszéltem a lánnyal, aranyosnak tűnt.
9/15 anonim válasza:
szerintem ebben az esetben a lány "dolgozik" meg a kocsiért.
10/15 anonim válasza:
Vagy vállalkozó, vagy politikus. Vagy mindkettő :)
Az ilyen emberek párhuzamosan több munkahelyen is dolgoznak, és innen jön a sok pénz.
Nettó milliókról beszélünk, amiből vehetsz bármit (mert ott a céges autó, lakás, telefon, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!