Hogy a francba szerezzek kettest szóbeli érettségi n?
Figyelt kérdés
Hiába tanultam meg a tételek nagy részét, semmit nem tudok. Keverem az egészet... Forrásból+atlaszokból+szöveggyűjteményből össze lehet hozni?2018. jún. 17. 14:08
1/8 anonim válasza:
simán, szóbelin mindenkiből kihúzzák a lényeget ne aggódj :) én is holnap megyek vizsgázni
2/8 A kérdező kommentje:
Én csak jövő hét után, de már kikészültem. Egész nap tanulok, és semmitse ér. Sok sikert neked!:)
2018. jún. 17. 14:14
3/8 anonim válasza:
Én is csak jövő hét után megyek, jövő héten már csak ismételek. Ne aggódj, lesz időd végiggondolni előtte, és ha megakadsz, kérdeznek. De menni fog, ne aggódj. :)
4/8 anonim válasza:
Hát igen, elég nehéz kettest szerezni, valószínű jobbat fogsz, de ha nagyon igyekszel akkor talán lehet kettes is.
5/8 anonim válasza:
Az ilyen nyavajgó strébereknél idegesítőbb nincs is. Én semmit nem tanultam törire, aztán úgyis ötös lett. Most akkor aki tanul is az nem értem mit nyavajog
6/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok stréber, sőt...
Ezért "nyavajgok"...
2018. jún. 17. 15:01
7/8 anonim válasza:
Ha megtanultad a tételeket, nem igaz, hogy legalabb egy kettes nem jön össze, csak ne görcsöj rá ennyire.
8/8 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy mindenkiből kihuzak a kettest engem meghúztak annak idején. Egy nálam sokkal hülyébb aki meg annyit se tudott mint en mert láttam ahogy felel az meg kapott bizonyítványt. Ki erti ezt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!