Akiknek nincs érettségije, hogyan boldogultok a mindennapjaitokban?
Figyelt kérdés
Nem érzitek hogy gátol hogy nincs érettségitek? Nem gondoltok arra hogy milyen jó lenne ha meg lenne?2018. jún. 16. 12:09
1/16 anonim válasza:
16 vagyok és örülnék ha lenne érettségim
2/16 A kérdező kommentje:
Kiegészítve a kérdés, azokra gondolok akik nem tették le annak idején
2018. jún. 16. 12:15
3/16 anonim válasza:
Nem erzem hianyat.
Jo munkahelyem van, sajat lakas, kocsi, es diplomas feleseg. Az is csak egy darab papir, ha nelkule nem boldogulsz, vele se viszed sokkal tobbre.
4/16 anonim válasza:
Szinte gondoltam, hogy jön valami legenda vagyok, aki megmagyarázza, hogy az érettségi fassàg.
5/16 anonim válasza:
Ne ess at a lo tuloldalara. Nem azt irtam hogy fassag, csak hogy kozel sem akkora dolog mint ahogy itt sokab eloadjak.
Foleg hogy sokan leteszik, utanna meg soha eletukben nem fognak azon a teruleten dolgozni...
6/16 anonim válasza:
Jó hát van 1-2 magadfajta mázlista akit eltart az asszony. :D
7/16 anonim válasza:
Netto 200 ezer felett keresek (probaidos kezdokent), sajat lakasban elek a parommal (igaz, szuloktol kaptam), ho vegen is van penz a szamlainkon, nem kell allandoan az akciokra vadasznunk, nyaralni is el tudunk menni minden evben, illetve ev kozben is belefer 1-2 hetvegen egy wellness valahol videken, egyedul a nagyobb (100 ezer felett) kiadasokat kell meggondolnunk. Nyilvan nem ez az elet legteteje, de nem mondanam, hogy sok problemam lenne. Jo munkahelyet talaltam es szerencses a csaladi hatterem. Masok diplomaval keresnek minimalbert, mert nem fizetik meg a munkakoruket rendesen.
8/16 anonim válasza:
Nem boldogulok, bár igaz az se sokat segítene, és önmagában nem oldaná meg a problémáimat.
9/16 anonim válasza:
Érettségi nélkül is lehet az ember művelt és udvarias. Szakmunkásoknak nem alapfeltétel, aki tovább akar tanulni annak muszáj. Abba most nem mennék bele, egyetemisták milyen szinten rombolják a környezetüket. Van pár év rapadztalat, kilincs helyett berúgja az ajtót. Mert ez olyan menő. És ő les z a kultúrember. Haha
10/16 anonim válasza:
Jelen pillanatban en tartom el ot...
Es elobb asnam el magam minthogy egy no tartson el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!