Másnak se úgy alakult az élete 20 éves korára, ahogy 14 évesen eltervezte?
Figyelt kérdés
2018. jún. 15. 09:41
11/13 anonim válasza:
Most vagyok 20.
Ha leszámítjuk hogy egész életemben szupererőkre vágytam, és ez még a mai napig igaz, akkor igazából elég fair helyen vagyok.
Reálisan nézve nem is tudom hogy mit szerettem volna 20 éves koromra. Zenekarban akartam játszani, az megvolt. Küzdősportban eredményeket szerettem volna elérni, az is megvolt. Barátnőt akartam, az is megvolt (de egy bizonyos csaj bárcsak ne lett volna). Utazgatni akartam felhőtlenül a haverokkal, azok az idők igazából most vannak.
Igazából csak annyit szeretnék az élettől hogy ne unatkozzak. Ne unalmas dolgozz, nézz TV-t és aludj napjaim legyenek, hanem legyen mindig valami célom amit el lehet érni. Ez pedig rajtam múlik.
12/13 anonim válasza:
Van, amiben úgy alakult, és van, amiben nem.
6 év azért nem olyan sok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!