Mindenki a cigiellenességre van rákattanva, na de mi van az energiaitalokkal? Sokkal több lány/fiú nyomja, mint a cigit, és szerény véleményem szerint ugyan olyan undorító.
Folytassátok csak :D :D
Az összes káros, egyik sem jobb. Főleg,ha függő tőle az ember.
Kèrdező!
Te dohànyos vagy.
Ne keress kötekedèsi lehetősèget,hogy rossz az enetgiaital.
Èn egyikkel sem èlek,de ennyi erővel ne igyunk vizet,mert tisztított ès előtte a fèl orszàg belekulàzott.
Ne együnk,mert a boltokban nem lehet egèszsèges èteleket vàsàrolni.
Ne sètàlj ki az utcàra,mert a fejedre esik a cserèp.
Mindenbe lehet kötekedni,kèrdèst feltenni.
Engem azèrt szólnak meg,mert megiszom a tejet.
Ilyen is van,de nem èrdekel.
Az alkoholistàk mennyivel jobbak?
Ő dolguk mit isznak.
A dohànyosok dolga higyan teszik tönkre az egèszsègüket.
Aki meg energia italt iszik az is ràjuk tartozik.
Engem nem èrdelel ki ès hogyan teszi tönkre az egèszsègèt!
Viszont a dohànyosokat,akik az utcàn a kèpembe fújjàk a büdös cigifüstöt ràjuk szólok ès kikèrem magamnak,hogy mellettem pl. Buszmegàllóban dohànyzik.
Engem ő ne büdösítsen össze ès nem akarom beszívni a büdös cigifüstöt amit a cigífüst szagú szàjàn kifúj.
Attól, hogy egészségtelen az energiaitalok nagyobb mennyiségű, rendszeres fogyasztása, még nem lesz kevésbé egészségtelen a dohányzás. Szerintem mindenki maga felelős az egészségéért, és el tudja dönteni, hogy hogyan akar élni. Ahogyan arról is szabadon határozhat, hogy akar-e olyannal kapcsolatban lenni, aki dohányzik, alkoholt fogyaszt, energiaitalt iszik, stb.
Annyiban károsabb a dohányzás, hogy amíg az energiaital fogyasztással csak a saját szervezetedet teheted (tehát nem biztos) tönkre, a dohányzás a környezetedben élők egészségére is hatással lehet.
"Kèrdező!
Te dohànyos vagy."
Igen? Erről még én magam sem tudtam.
Hát nem is iszom csapvizet, ne aggódj.
Kicsit túltoltad ezt.
Az energiaitalnak "nincs szaga" Egy asztalnál ülve talán érzi a szomszéd is, amíg el nem fogy, de utána semmi. Egy narancslé, tea, stb szagát sem tudod tolerálni? Ha ezt nem bírod elviselni akkor parfümgyárban kell dolgoznod. A kávé szaga be tud tölteni sokkal nagyobb légteret, a cigiszag meg folyamatosan árad egy emberből.
"Hát nem is iszom csapvizet, ne aggódj."
Akkor mit iszol? ásványvizet, igaz?
A palackból kioldódó vegyi anyagok és a környezetszennyezés nem probléma?
Mert az nergiaitaltól
- nem lesz büdös a ruháidtől kezdve a hajadon át minden
- nem lesz dögszagú a szád
- nem füstölöd tele a melletted állót, vagy épp a feletted lakót
- stb.
Az energiaitalt megisszák és csá, nem lesz bajod tőle, de a cigifüstöt akaratlanul belélegzed, rád fújják mert bunkók, nap végére moshatsz hajat, ruhák szennyesbe stb.
Ez ezerszer undorítóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!