Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindenki a cigiellenességre...

Mindenki a cigiellenességre van rákattanva, na de mi van az energiaitalokkal? Sokkal több lány/fiú nyomja, mint a cigit, és szerény véleményem szerint ugyan olyan undorító.

Figyelt kérdés
Már a szagától is hányni tudnék, és ugyan olyan káros szar. Ha egy úgy ül a munkahelyén valaki, hogy egy doboz energiaital állandóan előtte van, az is elég taszító. A kávéval nincs baj.

2018. jún. 14. 22:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Attól még, mert nem nekem szólt, rávilágíthatok az ostobaságodra. Nem is csoda, hogy 51%-os vagy.
2018. jún. 14. 22:54
 22/35 anonim ***** válasza:
75%

Folytassátok csak :D :D

Az összes káros, egyik sem jobb. Főleg,ha függő tőle az ember.

2018. jún. 14. 22:55
 23/35 anonim ***** válasza:
76%
Hogy a kérdésre is válaszoljak, mérsékelt fogyasztással szerintem mindkettő tolerálható, bár én egyikkel sem élek.
2018. jún. 14. 22:57
 24/35 anonim ***** válasza:
79%

Kèrdező!

Te dohànyos vagy.

Ne keress kötekedèsi lehetősèget,hogy rossz az enetgiaital.

Èn egyikkel sem èlek,de ennyi erővel ne igyunk vizet,mert tisztított ès előtte a fèl orszàg belekulàzott.

Ne együnk,mert a boltokban nem lehet egèszsèges èteleket vàsàrolni.

Ne sètàlj ki az utcàra,mert a fejedre esik a cserèp.

Mindenbe lehet kötekedni,kèrdèst feltenni.

Engem azèrt szólnak meg,mert megiszom a tejet.

Ilyen is van,de nem èrdekel.

Az alkoholistàk mennyivel jobbak?

Ő dolguk mit isznak.

A dohànyosok dolga higyan teszik tönkre az egèszsègüket.

Aki meg energia italt iszik az is ràjuk tartozik.

Engem nem èrdelel ki ès hogyan teszi tönkre az egèszsègèt!

Viszont a dohànyosokat,akik az utcàn a kèpembe fújjàk a büdös cigifüstöt ràjuk szólok ès kikèrem magamnak,hogy mellettem pl. Buszmegàllóban dohànyzik.

Engem ő ne büdösítsen össze ès nem akarom beszívni a büdös cigifüstöt amit a cigífüst szagú szàjàn kifúj.

2018. jún. 14. 23:11
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy egészségtelen az energiaitalok nagyobb mennyiségű, rendszeres fogyasztása, még nem lesz kevésbé egészségtelen a dohányzás. Szerintem mindenki maga felelős az egészségéért, és el tudja dönteni, hogy hogyan akar élni. Ahogyan arról is szabadon határozhat, hogy akar-e olyannal kapcsolatban lenni, aki dohányzik, alkoholt fogyaszt, energiaitalt iszik, stb.

Annyiban károsabb a dohányzás, hogy amíg az energiaital fogyasztással csak a saját szervezetedet teheted (tehát nem biztos) tönkre, a dohányzás a környezetedben élők egészségére is hatással lehet.

2018. jún. 14. 23:43
 26/35 A kérdező kommentje:

"Kèrdező!

Te dohànyos vagy."

Igen? Erről még én magam sem tudtam.

Hát nem is iszom csapvizet, ne aggódj.

2018. jún. 14. 23:46
 27/35 anonim ***** válasza:
91%
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Az engergiaitalokat és a cigit összehasonlítani, olyan, mint pintyet a réti sassal. Tudod miért? Mert az energiaitallal csak magadat szennyezed, a cigivel viszont mindenkit a 20 méteres környezetedben. Ki nem szarja le, más mit önt magába, ő baja. De ez már igenis zavar, hogy akaratom ellenére szívom magamba mások mocskát, mert ő úgy döntött fityiszt mutat a tüdőráknak. Engem azért még érdekel, hogy hány évig és milyen minőségben működik a tüdőm. Passzív dohányzás létezik, passzív energiaital fogyasztás nem.
2018. jún. 14. 23:54
 28/35 anonim ***** válasza:

Kicsit túltoltad ezt.

Az energiaitalnak "nincs szaga" Egy asztalnál ülve talán érzi a szomszéd is, amíg el nem fogy, de utána semmi. Egy narancslé, tea, stb szagát sem tudod tolerálni? Ha ezt nem bírod elviselni akkor parfümgyárban kell dolgoznod. A kávé szaga be tud tölteni sokkal nagyobb légteret, a cigiszag meg folyamatosan árad egy emberből.

2018. jún. 15. 07:58
 29/35 anonim ***** válasza:
94%

"Hát nem is iszom csapvizet, ne aggódj."

Akkor mit iszol? ásványvizet, igaz?

A palackból kioldódó vegyi anyagok és a környezetszennyezés nem probléma?

2018. jún. 15. 08:35
 30/35 anonim ***** válasza:
95%

Mert az nergiaitaltól

- nem lesz büdös a ruháidtől kezdve a hajadon át minden

- nem lesz dögszagú a szád

- nem füstölöd tele a melletted állót, vagy épp a feletted lakót

- stb.

Az energiaitalt megisszák és csá, nem lesz bajod tőle, de a cigifüstöt akaratlanul belélegzed, rád fújják mert bunkók, nap végére moshatsz hajat, ruhák szennyesbe stb.

Ez ezerszer undorítóbb.

2018. jún. 15. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!