Mindenki a cigiellenességre van rákattanva, na de mi van az energiaitalokkal? Sokkal több lány/fiú nyomja, mint a cigit, és szerény véleményem szerint ugyan olyan undorító.
#11: Kezdhetted volna azzal, hogy rettegsz a számodra bonyolult szavaktól! :D Nézz utána, hogy melyik és mekkora mennyiségben mit okoz. Akkor lesz értelme bemásolnod.
Amúgy, kontrázzuk: A kávéban mióta vannak olyan vitaminok, mint az energiaitalokban?
# 13
Kezdhetted volna azzal, hogy számodra ismeretlen szavakat másolsz be! :D Nézz utána, hogy a b6, b12 vitamin a friss kutatások szerint milyen rákkeltő hatású, főleg ilyen dózisokban. Akkor lesz értelme okoskodnod.
Káros, de finom. Én a kávét nem tudom meginni tej nélkül, energiaitalból pedig olyat veszek ami ízlik.
Legkárosabb hatása szerintem az, hogy eléggé hizlal. Tele van cukorral meg egyéb kimondhatatlan, szintetikus anyagokkal ami biztosan nem arra lettek kitalálva, hogy elősegítsék az egészséget, sokkal inkább a függőséget.
Ám egész nap döglöttem és mindjárt rágyújtók kóla meg energiatal mellett. Azt hiszem egyszer a 65%-os lesz a feleségem... :D
Cigi, alkohol, energiaital, drog, fű, kávé
Cigi-megértem, ha nem dohányos nem jön össze dohányossal, viszont az érzelmeknek nem tudsz mindig parancsolni
alkohol-alkalmanként mehet
energiaital-nem szeretem, de ha ezért nem jön össze valaki valakivel, akkor nagyon felszínes
drog-milyen drog? a koffein is drog. Kábítószerekre gondolsz, megértem
fű-senki sem halt még bele, az alkohol sokkal károsabb
Eléggé ilyen vegán, alufóliasisakos kriplinek tűnsz
# 18
Talán nem ugyan olyan káros, de vicces, hogy az egyiket 12 évesek vedelhetik, a másikat csak 18 felett lehet megvenni.
Tele van nyomva cukorral, szintetikus szarokkal. A kávé meg a zöld tea legalább természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!