Ha ma éjszaka meghalnál úgy, hogy addig már nem is kommunikálhatsz többet egyáltalán senkivel, mivel kapcsolatban sajnálnád a legjobban, hogy nem mondtad el valakinek? És miért nem mondtad el még ezt neki sosem?
Figyelt kérdés
2018. jún. 9. 19:44
11/16 anonim válasza:
Sajnálnám, hogy nem mondtam el, hogy hová ástam el a családi kincseket.
12/16 anonim válasza:
4.válaszoló vagyok. Több hónapja nem hallottam felőle semmit. Január elsején írtam neki az utolsó üzenetet, amelyre azóta sem válaszolt, pedig nem csak pár sorról volt szó. Hónapokig reménykedtem benne, hogy talán majd mégis jelentkezik, csak túlságosan elfoglalt, de nem tette. Ennek azért voltak előzményei, szóval talán jogos, hogy eltávolodott tőlem, de ezt itt most nem szeretném kifejteni. Azóta számtalanszor megfordult a fejemben, hogy írjak neki, de egyszerűen képtelen voltam rávenni magam. Azzal, hogy nem keresett, számomra elég egyértelművé vált az a tény, hogy már nem érdeklem, ezért nem is akartam zaklatni. De mégis, szörnyű bűntudatom van amiatt, hogy elrontottam a "barátságunkat" vagy ami éppen készült kibontakozni közöttünk. De tudom, hogy akármit írnék neki, ez már veszett ügy és nem tudom visszacsinálni. Maximum akkor változhatna meg a véleménye rólam és gondolna rám úgy, mint régen, ha találkoznánk, de végképp esélytelen. Tegnap töröltem az ismerőseim közül Facebookon. Lehet, hogy hiba volt, nem tudom. Azt gondoltam talán ez is közelebb visz egy lépéssel ahhoz, hogy végre elfelejtsem őt. De ez a cselekedetem csak újabb érzések és gondolatok kavalkádját ébresztette bennem. Úgy érzem, soha nem fogok senkit ennyire kedvelni, mint őt. Hihetetlenül közel éreztem őt magamhoz és rengeteg dologban hasonlítottunk. Szörnyen fáj, hogy elveszítettem őt, de kénytelen vagyok továbblépni. Csak magamnak ártok vele, ha tovább rágódom rajta. De egy jó darabig (talán évekig) még ott fog motoszkálni a fejemben, ebben biztos vagyok.
13/16 anonim válasza:
Ilyen "nem mondtam el" érzés nincsen bennem, szerintem csak jól esne egyet beszélgetni utoljára a családommal, nézni együtt egy filmet vagy valami.
15/16 anonim válasza:
Ilyen már most is van... elszalasztottam egy lehetőséget, utólag meg hülyén venné ki magát.
Egy volt "barátnőm" (barátság volt, nem párkapcsolat) a kapcsolatunk alatt elég undorítóan viselkedett velem, aztán az én egy apró hibám miatt leoltott mindennek. Akkor hagytam az egészet a fenébe, mert nem akartam drámát, de a mai eszemmel ott akkor elküldtem volna melegebb éghajlatra a régi szemétkedések miatt, és hogy ezek után tökéletesnek képzeli magát és neki áll feljebb.
16/16 anonim válasza:
Az egyik volt legjobb barátnőmnek, hogy mekkora gyökér. Bár már most is nagyon sajnálom, de már túl késő lenne odamondani neki. Akkor kellett volna, amikor ő küldött el a p...ba egy apróság miatt, amikor ő 100x gusztustalabbul viselkedett velem. Csak akkor nem akartam drámát meg kerültem a konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!