Neked 22 évesen mennyi megtakarított pénzed volt/van? Normális, hogy nekem csak pár százezer forint csücsül a számlámon?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ebből az összegből hogyan fogom elindítani az életemet :(2018. jún. 6. 12:04
11/12 A kérdező kommentje:
Lakástakarék szerződésem van 2 is, nemrég kötöttem meg, de ebből csak egyet fizetek. Próbálkozom én magam is, ahogy csak tudok :) Azért az újságpapíros szintig nem szívesen jutnék el. Sajnos már így is sokszor a barátaim figyelmeztetnek, hogy túl sok igényemet tagadom meg. A valós szükségleteimet is sokszor elengedem. Például van egy szenvedélyem, illetve tanulok is, amihez kéne felszerelés, de valahogy megoldom azokból, ami jelenleg van. Remélem a jövőben kicsit egyszerűsödni fog a helyzetem.
2018. jún. 6. 15:10
12/12 Metionin 

válasza:

Én úgy tudtam, hogy ha fizetsz magadnak egyet meg mondjuk a szüleid is fizetnek egyet akkor nem használhatod fel mindkettőt egy lakásra. De szólj ha tévedek, mert eredetileg mi is így akartuk csak mondták a bankban hogy nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!