Érdemes most SVÁJCI FRANKBA áttenni a megtakarított forint pénzünket 1-2 évre?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha az állampapírnál többet hozna, de kockázatmentesen.2015. jan. 24. 10:16
1/11 anonim válasza:
"kockázatmentesen"-Ennél meg is bukik az egész.
2/11 A kérdező kommentje:
...Arra gondoltam, hogy a Svájci Frank talán nem zuhan akkorát 1-2 éves távlatban, mint a Forint. Nem így van?
2015. jan. 24. 10:24
3/11 anonim válasza:
"Arra gondoltam"
Hogy jön ide a kockázatmentesség?!
5/11 anonim válasza:
már nem. 5 éve még jó ötlet lett volna, de már nem szmítható ilyen óriási ingadozás. napi szinten természetesen előfordulhat, de gondolom nem tréderkedéssel akarsz foglalkozni, és napi 20x lesni az árfolyamváltozásokat
6/11 anonim válasza:
Szerintem se lenne érdemes éppen most beszállni a frankba, amikor rekord magasan van az árfolyama és további jelentős erősödés nem valószínűsíthető egy jó ideig...
7/11 anonim válasza:
"Arra gondoltam" -- > ez maga a kockázat, hogy az alapján akarsz vásárolni, hogy mit gondolsz te egy termékről (nem az alapján, hogy mit gondol róla a piac). Na, ennyi oltás után viszont elárulom, hogy hosszú távon a piac sem tudja.
Akik itt válaszolnak azok sem tudják, hogy mennyi lesz az ár 2-3 év múlva.
8/11 anonim válasza:
7-es az egy szép okfejtes, de azért nem kell hülyének lenni.
Rövid távon (1ev) gyengülni fog a forinthoz képest, a múlt bejelentés után pedig az eur is.
Persze nem tudom mi lesz és a piac sem tudja de ennek van a legnagyobb valószínűsége.
Összefoglalva akinek van egy csopp esze az nem vált Ftot CHFre a következő időszakban.
9/11 anonim válasza:
Ebben igazad van 8-as, történelmi erősödés után nem valószínű a rövidtávú tovább erősödés.
10/11 anonim válasza:
Szerintem esni fog az árfolyam ezért engedik a bankok 245ft/chf-en forintosítani a lakáshiteleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!