Átlagos, csányácska lányok! Ti hogyan küzdötök meg azzal aténnyel nap mint nap, hogy nem vagytok elég szépek, mutatósak, azok a kimondott szabályos szépségek, akiket Instán látunk?
Figyelt kérdés
Tudom,a felük csupa plasztika,és többezres profi smink ékesíti a pofikájukat,na de akkor is!És előre bocsánat,ha hülye kérdést tettem fel,csak érdekelne,mert nekem annyira hülyék az arcvonásaim,hogy egyetlen jó képért is qrva sokat kell szenvednem.Na nem ám a photoshop,meg ilyenek miatt,hanem sokkal inkabb az előnyösebb pózok,beállások,stb. ami konkrétan leizzaszt.2018. jún. 6. 03:05
21/25 A kérdező kommentje:
A többinek meg csak annyit, hogy egy testi fogyatékos, ronda emberként nem tudom ti hogyan ereznetek magatokat...Főleg úgy, hogy világ életetekben egyedül voltatok, mert még a kutya se nézett rátok. Hmmm? És igen! Néztem már magamba, sőt! Nem is egyszer. De ti, akik pont arról papoltok, hogy ajjj, hát nem is a szépség a legfontosabb, mégis leneztek, és atneztek azokon a "tarsaitokon", akik kevésbé olyanok mint ti!! Szó szerint levegőnek veszítek, és akkor ne merüljön fel az emberben a gondolat? Az, amit kerdesben leírtam? Jaj ne legyünk már ennyire alszentek! A külső igen is fontos! Főleg a fele népnek. Csak az a baj, hogy baromira szégyellitek bevallani.
2018. jún. 6. 16:29
22/25 he84 válasza:
Mint mondtam kérdező, én se vagyok szép és sokszor vagyok én is egyedül, de van hogy erre vágyok, van hogy nem. Olvass vissza, leírtam az előző hozzászólásomban részletesebben, ám én mégis elfogadom magamat, te viszont önmagadat nem eléggé. Én biztosan nem néztelek le, nem szokásom csak úgy másokat lenézni! És én mostanában igyekszek pozitívan állni a dolgokhoz, néha korábban is sikerült, főleg mostanában kicsit jobban. Tudod, nem mindegy hogy valaki hogyan áll hozzá dolgokhoz, mert az érződik, meglátszik az embereken a legtöbb esetben.
23/25 anonim válasza:
#21 Már megbocsáss, de így összevissza fogalmazva nem igazán értem, hogy mi a problémád.... Fogalmazd magad érthetõen és nem értenek félre.
1. A testi fogyatékosokat alapjáraton sajnálom
2. A kérdés leírásában nem arról írtál, hogy testi fogyatékos lennél, HANEM arról, hogy az a világfájdalmad, hogy nem hasonlítasz az instagram modellekre.
Akkor most mi van?-,-
Azt nem tudom, hogy nézel ki, de azért nem valakit sajnálni, mert azon picsog, hogy nem lehet fotó modell-,-
25/25 he84 válasza:
Hát valóbban kissé félreérthető, kétértelmű némely része. A legtöbb ember nem modell, nem is kell annak lenni! Ha pozitívabb a hozzáállás, akkor a siker is nagyobb eséllyel jöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!