Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mennyire szabályos az utcán...

Mennyire szabályos az utcán félmeztelenül sétálgatni idős férfiként?

Figyelt kérdés
2017. jún. 12. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Szabályos+iszonyat bunkóság.
2017. jún. 12. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem szabálytalan, de ízléstelen.
2017. jún. 12. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
idefele alsógatyában is vannak egypáran az öregek közül...
2017. jún. 12. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó azért a körülményektől is erősen függ, pl nyáron velencefürdőn kb mindenki fürdőgatyában, papucsban mászkál.
2017. jún. 12. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Egy gondos feleség az következőt mondja: Gyere Pista, vedd fel ezt a tiszta inget, ebben menj inkább át Bélához.28N
2017. jún. 12. 12:05
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2. voltam. Az igaz, hogy körülménytől is függ. Nem mindegy, hogy a kertvárosban valaki csak a talicskát tolja át a szomszédnak, mert kölcsön kérte, vagy a történelmi belvárosban sétál valaki felsőruházat nélkül. De szerintem te nem az építkezős szomszédra gondoltál.
2017. jún. 12. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Nalunk 1-2 siman maszkal egyszal fecskeben az utcan. Nem tudom mit szolnanak, ha en bugyiban mennek el a boltba.
2017. jún. 12. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Szabálytalannak nem az, de nem illik. Amúgy sztem, ha nem üdülőövezetben van az ember, akkor jótestű fiatalként sem. Üdülőövezetben meg az idős férfi is járhat félmeztelenül, amíg alul van valami, és nem felül :).
2017. jún. 12. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy normális férfinak nem kell feleség, hogy normálisan fel legyen öltözve.
2017. jún. 12. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!