Átlagos, csányácska lányok! Ti hogyan küzdötök meg azzal aténnyel nap mint nap, hogy nem vagytok elég szépek, mutatósak, azok a kimondott szabályos szépségek, akiket Instán látunk?
Figyelt kérdés
Tudom,a felük csupa plasztika,és többezres profi smink ékesíti a pofikájukat,na de akkor is!És előre bocsánat,ha hülye kérdést tettem fel,csak érdekelne,mert nekem annyira hülyék az arcvonásaim,hogy egyetlen jó képért is qrva sokat kell szenvednem.Na nem ám a photoshop,meg ilyenek miatt,hanem sokkal inkabb az előnyösebb pózok,beállások,stb. ami konkrétan leizzaszt.2018. jún. 6. 03:05
11/25 anonim válasza:
Insta előtt sem tartottam a műpuncikat szépnek. Keira Knightley-t vagy Sandra Bullock-ot tartottam szépnek.
12/25 anonim válasza:
Amúgy a világon az emberek kb 50-70%-a átlagos, mert ilyen az átlag.
Ebbõl kifolyólag most akkor a félvilág lelkibeteg kéne legyen amiatt, hogy nem instagram model??? Nem vagy normális. Inkább nézz magadba kicsit...
13/25 anonim válasza:
Most akkor átlagos vagy csúnyácska?
14/25 anonim válasza:
Nem vagyok szép se lány :D csak átlagos
15/25 anonim válasza:
Én olyan 21 éves koromig nagyon depressziós voltam emiatt. Főleg mert még ismerkedni sem nagyon akartak velem (még a csövesek, alkesz papik és 21 éves koromtól kezdtek megtalálni). Aztán akkor történt bennem egy váltás, hogy választhatok aközül, hogy tovább nyígok emiatt, vagy tojok bele... ha nyígok, sem változik semmi. Szóval elkezdtem nem gondolni erre, más dolgokban találni boldogságmorzsákat. És azóta sokkal jobban is érzem magam.
16/25 anonim válasza:
Mi lenne akkor ha végre nem a köcsög instagram irányìtaná az életeteket?
Nézzetek magatokba és találjátok meg a szépséget.
17/25 anonim válasza:
13as! Nem csúnyácska, hanem csányácska. 😅😅😅😅😅😅
18/25 anonim válasza:
Az instán lévő csajok 98%-áról kilónyi meszet le lehetne szedni nap végén, ennyit erről.
A párom smink nélkül is ezerszer jobb nő, mint ők, szeretjük egymást, úgyhogy nem érdekel. :)
34ffi
19/25 A kérdező kommentje:
#15-ös, köszönöm az értelmes választ💖
2018. jún. 6. 16:07
20/25 he84 válasza:
Azért a csúnyácskát nem így kellett volna gyúnyósan megfogalmaznod a kérdésedben, némiképp sértő. Az Insta engem se érdekel, sose használtam, csak hallottam róla. A belső a fontosabb, én mindig így állok hozzá, így a helyes. Egy átlag körüli, vagy picit alatti fiús nő vagyok kívül is, belül is. Nagyrészt elfogadom ahogy tudom. Ez van. Ezen kívül eléggé szerény, visszafogott, elfogadó és őszinte vagyok. Ám én soha nem akartam topmodell műnő lenni, aki dekoratív babának és szexre jó főleg. Nagyon távol áll ez tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!