Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik idén kezditek az egyeteme...

Akik idén kezditek az egyetemet, ti már várjátok az őszt?

Figyelt kérdés

Ha igen, miért, ha nem, miért?

Hova szeretnétek menni?

Az írásbeli alapján mennyire vagytok biztosak a bejutásban?

2018. jún. 5. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Én várom és szerintem összeségében sokkal jobb, mint a gimi. Bátyám révén azt látom, hogy napi 4-5 órát az egyetemen van, péntekenként diákmunkázik, egyébként meg egész nap tele van szabadidővel. Sose volt túlterhelt, élvezi. És nem kell elcseszett tantárgyakat tanulni amihez semmi közöm (pl: nyelv), hanem csak azt amire jelentkeztem.
2018. jún. 7. 15:14
 12/15 sm's girl ***** válasza:
51%
Én nagyon várom, kisváros után Győrben vagy Budapesten fogok tanulni/élni, így ezt a részét is nagyon várom. Valamint magát az egyetemet, a programokat, hogy milyen lesz az egész hangulata az érzés maga. Az egyik felvételi tárgyból nem úgy sikerült az írásbeli ahogy akartam, de szerintem így sem lesz probléma. :)
2018. jún. 7. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt te csak hiszed, hogy olyan dolgokat fogsz tanulni, ami érdekel. Az egyetemi tárgyak 90%-a teljesen felesleges baromság. Azért van a végén államvizsga, mert az államvizsgán csak azt kérik számon rajtad, ami tényleg szükséges ahhoz a munkaterülethez, amiben majd dolgozni fogsz a képesítéseddel. Az államvizsgán mége gyszer utoljára a sok szivatás után rávesznek, hogy nézd át mégegyszer azt a részét a 4 évnek, ami tényleg kell. A többi szivatás.

Látom jól le lettem pontozva. Majd megtudjátok ti, milyen az élet az egyetemen.

2018. jún. 7. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:

És itt is kialakult a szokásos séma: aki várja az egyetemet, azt felpontozzák, aki nem várja, azt lepontozzák.

Sírva könyörgök a Gyakori webszerkesztőinek, a vélemény-kérős kérdéseknél ne lehessen már pontozni. Nem egy tényszerű dologra kérdezett a kérdező, hanem a véleményünkre.

2018. jún. 7. 21:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nagyon várom :) sőt...borzasztóan.

Rengeteget tanultam azért, hogy bejussak, és 99% eséllyel sikerül is, de ez ugye csak szerdán dől el.

Kiváncsi vagyok a gólyatáborra, az új városra, egyetemre. Ugyanakkor félek a tanulnivaló mennyiségétől és attól, hogy nem leszek képes véghezvinni az terveimet.

A szegedi általános orvosira jelentkeztem.

2018. júl. 23. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!