Akik idén kezditek az egyetemet, ti már várjátok az őszt?
Ha igen, miért, ha nem, miért?
Hova szeretnétek menni?
Az írásbeli alapján mennyire vagytok biztosak a bejutásban?
Azt te csak hiszed, hogy olyan dolgokat fogsz tanulni, ami érdekel. Az egyetemi tárgyak 90%-a teljesen felesleges baromság. Azért van a végén államvizsga, mert az államvizsgán csak azt kérik számon rajtad, ami tényleg szükséges ahhoz a munkaterülethez, amiben majd dolgozni fogsz a képesítéseddel. Az államvizsgán mége gyszer utoljára a sok szivatás után rávesznek, hogy nézd át mégegyszer azt a részét a 4 évnek, ami tényleg kell. A többi szivatás.
Látom jól le lettem pontozva. Majd megtudjátok ti, milyen az élet az egyetemen.
És itt is kialakult a szokásos séma: aki várja az egyetemet, azt felpontozzák, aki nem várja, azt lepontozzák.
Sírva könyörgök a Gyakori webszerkesztőinek, a vélemény-kérős kérdéseknél ne lehessen már pontozni. Nem egy tényszerű dologra kérdezett a kérdező, hanem a véleményünkre.
Én nagyon várom :) sőt...borzasztóan.
Rengeteget tanultam azért, hogy bejussak, és 99% eséllyel sikerül is, de ez ugye csak szerdán dől el.
Kiváncsi vagyok a gólyatáborra, az új városra, egyetemre. Ugyanakkor félek a tanulnivaló mennyiségétől és attól, hogy nem leszek képes véghezvinni az terveimet.
A szegedi általános orvosira jelentkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!