Miért nincsenek érzéseim?
Mindig is egy pozitív, emocionális ember voltam. Ősszel meghalt apukám, nem sírtam... Egyáltalán.. És nemrég szakítottam a volt barátommal, nem érzek semmit. A családom iránt sem érzek most semmit, és a legjobb barátnőm iránt sem. Régebben imádtam, ha ölelgetnek, most semleges vagyok, sem jót, sem rosszat. Nem vagyok szomorú, nincs problémám, nem vagyok boldog, nem érzem magam üresnek sem.Sokat nevetek, de nem vagyok boldog, csak jól esik. Nem értem magam. Foglalkozom önfejlesztéssel, olvasok, stb. Nem zárkózom el a külvilágtól, csak egyszerűen nem érzek semmit. Apa sem hiányzik..
Fog ez változni? Vagy "kikapcsolódtak" az érzelmeim?
20/l
Részvétem.
Testvéremnek öt év kellett míg valamennyire feldolgozta apánk halálát. Mostanában kezdett újra megnyílni feloldódni. Hasonlóan reagált dolgokra, mint te.
Szerintem is pszichológus, csoportterápia jót tenne. Tesóm nem akart elmenni sajnos.
Ezt korábban már én is megkérdeztem, a mai napig nincsenek érzésem. Szerintem én ilyen vagyok. Te pedig megváltoztál valami hatására, vagy lehet, csak a korral jár.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!