Szerintetek még időben lenne lemondani egy közös kirándulást?
Januárban terveztük, h 8-an, mint párok mennénk közösen Horvátba kirándulni. Viszont eléggé “megromlott” az egyik párossall a kapcsolatunk, másik felével azóta nem is beszéltünk, h szó volt a szállásokról és a párommal úgy gondoljuk, h teljesen értelmetlen ez a kirándulás így, plusz elég sok kiadásunk is volt, amire nem számítottunk. Bár nem is a pénzről van szó, inkább a kapcsolatokon.
Voltak kinèzve apartmanok, de senki nem mondott semmit, h most akkor melyiket foglalták le, ha egyáltalán lefoglalták. Ha mi lemondjuk, h nem tartunk velük, akkor ők mennyire szívhatjáj meg ilyen esetben? Ilyenkor a kiadó többet számolhat fel? Vagy a személyek száma nem számít az apartmanoknál? Tudom, bugyuta kérdés mert minden a kiadón múlik, de lehetséges szerintetek a lemondás?
"Voltak kinèzve apartmanok, de senki nem mondott semmit, h most akkor melyiket foglalták le, ha egyáltalán lefoglalták" - marha jó szervezés:(
Azzal beszéljetek, aki elvileg lefoglalta a szállást, mert ebből így semmit nem lehet mondani.
Januári kirándulás? :D :D
Ha 3 hónappal hamarabb mondanád le, az is beleférne. 2 hónappal hamarabb már nem illik.
Nem szóltak, hogy foglaltak, ergó én nem izgatnám magam ezen, írd meg az egyiknek, hogy remélhetőleg még nem foglalt, de nektek nem fér bele a kirándulás.
Szerintem amúgy le is szarták. Lemondani meg egész biztos le lehet amúgy, max van valami kis kötbér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!